الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام می بخشید وقتتون را می گیرم مادر من تازه متوجه شدیم متاستاز مغز کرده و دکتر نوشته تازه برن پیش یک دکتر پرتو درمانی ونمی دونیم قراره چطور پیش بره می خواستم بپرسم در پرتو درمانی بعدش از همون نقطه اصلی که تومور هست باز هم مو رشد می کنه ؟ آخه بعضی ها می گن دیگه مو رشد نمی کنه و آیا روش یا مقدار تشعشع خاصی هست که بعدا مو رشد کنه؟ و اگه جراحی کنند چطور می شه و بعدش ... در کل می خواستم تجربیاتتون را بدونم چون خیلی نگران مادرم هستم الان حال پدر شما چطور هستش ؟ ممنون @اقدامی
سلام می بخشید وقتتون را می گیرم مادر من تازه متوجه شدیم متاستاز مغز کرده و دکتر نوشته تازه برن ...
بابای من خوبه عزیزم تو اون قسمتی که پرتو درمانی میشه مو کمتر و ضعیف تر رشد میکنه درباره رشد دوبارش نمیدونم چون متاستاز داده چون واسه بابای من متاستاز نبود