2777
2789
عنوان

خانمای کرمانی بگن!!!!!!!!

5839 بازدید | 17 پست

سلام

بنظرتون کدوم بیمارستان ودکتر خوبه واسه زایمان؟

دکتر شفا و بیمارستان پیامبراعظم چطوره؟البته زایمانم میخوام طبیعی باشه

بیخیال کل دنیا

دکتر شیوا شفا که خییییییلی دکتره خوبیه .. ولی فک نکنم برا زایمان طبیعی خودش بیاد بیمارستان دولتی !

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر شیوا شفا که خییییییلی دکتره خوبیه .. ولی فک نکنم برا زایمان طبیعی خودش بیاد بیمارستان دولتی !

گفت اگه شیفت باشم میام اگه نه که هر کی بود ماما یا دکترای دیگه.

بیخیال کل دنیا
گفت اگه شیفت باشم میام اگه نه که هر کی بود ماما یا دکترای دیگه.

تو پیامبر اعظم فقط ماماها برا زایمان طبیعی هستن مگر موارد خاص و خطرناک که دکتر میاد بالا سر زائو

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
بیمارستان خصوصی چی؟دکتر خودت میاد؟

آره گلم

من بیمارستان فاطمه الزهرا بودم .خوب بود  دکترم خانم ضمیری 

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...