2777
2789

سلام خانوما کسی بوده با تعداد زیر یک میلیون با میکرو باردار شده باشه؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

تعداد تو ای وی اف مهم نیست با تعداد خیلی کم هم جنین تشکیل میشه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعداد اسپرم شوهرم زیر یک میلیون و ۹۹درصد غیرنرمال هستن نظر دکترمون میکرو بود میخوام بدونم چقدر شانس بارداری  دارم؟؟؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

شانس بارداری با ای وی اف خیلی بالاست نگران نباش 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من بعد ماه رمضون میخوام برم ای وی اف کنم

انشاا.. هممون به زودی مادر میشیم من امید زیادی ندارم

شانس بارداری با ای وی اف خیلی بالاست نگران نباش 

آخه میترسم اصلا اسپرم سالم نداشته باشه خودم هیچ مشکلی ندارم فقط شوهرم اونم در اثر شیمی درمانی اینطوری شده

آخه میترسم اصلا اسپرم سالم نداشته باشه خودم هیچ مشکلی ندارم فقط شوهرم اونم در اثر شیمی درمانی اینطور ...

خدا شفاش بده .کاش قبل از شروع دوره شیمی درمانیش میرفتی تخمک کشی خودت و جنین تشکیل میشد و فریز میکردی با خیال راحت

منم‌ شوهرم مثل تو بود ۱۳ روزه میکرو کردم فردا صب باید برم آزمایش برام دعا کن مثبت باشه .خیلی نگرانم

انشالله که مثبت بشه وخدا به حرمت ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبز کنه استرس نداشته باش که سمه بسپارش بخودش ازش صلاح وخیر بخواه

خدا شفاش بده .کاش قبل از شروع دوره شیمی درمانیش میرفتی تخمک کشی خودت و جنین تشکیل میشد و فریز میکردی ...

آخه تو بچگی قبل از بلوغ شیمی درمانی شده

منم‌ شوهرم مثل تو بود ۱۳ روزه میکرو کردم فردا صب باید برم آزمایش برام دعا کن مثبت باشه .خیلی نگرانم

انشاا... که فردا میای بهمون خبر خوب میدی نگران نباش عزیزم