2777
2789

اگه میشه راهنماییم کنید امروز دارم میام قم برا خرید خودم فکر میکنم تهران بهتر باشه از لحاظ قیمت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اصفهان بشه دیگه چ بهتره نزدیکتره

عزیزم پدر خود من تو کار چوبه و قم هسیم 

ما یبار رفتیم یافت اباد تهران و نزدیک پنج شیش تا مغازه ک پدر من باهاشون دوست بود و خودش یه سری کار بهشون فروخته بود رفتیم تو مغتزشون بابام میگفت مثلا این ویترینو من خودم ب این اقا فروختم شیش تومن اون قیمت زده بود پونزده تومن !!!

ولی تهران‌چون بیشتر میرسن ب مغازه و زرق و برق و محله ها و اینا ادم بیشتر خوشش میاد مگرنه صنعت چوب اصلش برا قمه و از قم صادر میشه به شهرای دیگه 

چون پدرم تو این کار هسن میدونم و میدونم حتی به اصفهانم از قم‌میفرستن ! و اینجا قیمتا مناسب تره به ادمش هم خ بستگی داره ک سرتون کلاه نزاره وجدان دار باشه 

عزیزم پدر خود من تو کار چوبه و قم هسیم  ما یبار رفتیم یافت اباد تهران و نزدیک پنج شیش تا مغازه ...

مرسی عزیزم اتفاقا تا دیروز قم بودم از همونجا هم مبلمانمو خرید کردم خیلی قیمتاش مناسب بود خیلی هم مردم خونگرمی بودن 

مرسی عزیزم اتفاقا تا دیروز قم بودم از همونجا هم مبلمانمو خرید کردم خیلی قیمتاش مناسب بود خیلی هم مرد ...

عه خب خداروشکر که مورد پسند واقع شده 🌻💛

مبارکتون باشه دوست من 💚🍃

عزیزم پدر خود من تو کار چوبه و قم هسیم  ما یبار رفتیم یافت اباد تهران و نزدیک پنج شیش تا مغازه ...

سلام. عزیزم شما که گفتین قم هستین و پدرتون تو کار چوب و مبله میخواستم ببینم بازار مبل قم بهتره یا فروشگاههای متفرقه داخل شهر از نظر قیمت و کیفیت 

من زاهدانم اینجا قیمتا خییلی بالاس میخواست بیام قم واسه خرید مبل.ممنون میشم راهنمایی کنین

مرسی عزیزم اتفاقا تا دیروز قم بودم از همونجا هم مبلمانمو خرید کردم خیلی قیمتاش مناسب بود خیلی هم مرد ...

سلام میشه راهنمایی بکنید که از کجای قم مبل خریدین و قیمتش هم مناسب بوده؟

سلام ببخشید مبل راحتی و چستر و سرویس خواب میخام بخرم میتونید راهنمایم‌کنین از کجای قم خرید کنم ک کیفیت خوب و قیمت مناسب باشه؟

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....