2777
2789
عنوان

بی اشتهایی

166 بازدید | 28 پست

من سه ماهه باردارم اصلا میلم ب هیچ غذایی نمیکشه قبلا اشتهام خوب بود اما از وقتی حامله شدم هیچ غذایی رو دوس ندارم وزن هم کم کردم دکتر ویتامینB6داده فایده نداشته چیکار کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اشتها ندارم حالت تهوع دارم بالا آوردن دارم از هر بویی بدم میاد..کلا خسته شده ام کی تموم میشه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

گوجه سبز بخور سعی کن غذاهاتو کنار پنجره بپزی یا همه پنجره و کولر رو روشن کنی ک بوش نمونه تو دماغت سیرابی هم عالیه هرچی هم دلت میخاد میخور من الان از بو مرغ و گوشت ماهیچه و گردن و کته متنفررررررم ولی علشق پلو با سالاد شیرازیم یا زیتون پرورده😂

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

سلام عزیزم، می تونی رژیم بارداری بگیری که یه سالم خواری داشته باشی و وزن گیری خودت و جنین هم خوب باشه، البته از یه دکتر تغذیه من از یه کلینیک تغذیه گرفتم، برات لینکشو می فرستم،. عضو شو 

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی

در این کانال سعی داریم مطالب مفید و درست در زمینه تغذیه سالم در اختیار شما خوبان قرار دهیم.

از این که با ما همراهید سپاس گزاریم.

در ضمن

برای دریافت انواع رژیم‌های چاقی، لاغری ، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی، تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک و  ...  به آیدی زیر پیام دهید.

Drzahrab@

پزشک مشاوره تغذیه ورژیم درمانی بامجوز تخصصی ورسمی از دانشگاه شهیدبهشتی

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

گوجه سبز بخور سعی کن غذاهاتو کنار پنجره بپزی یا همه پنجره و کولر رو روشن کنی ک بوش نمونه تو دماغت سی ...

برام غذا میفرستن ک خودم نپزم باز فایده نداره