2777
2789
عنوان

بهترین سن برای باردار شدن

186 بازدید | 16 پست

خانمها من ۲۰سالمه دیگه داره سه ماه میشه که ازدواج کردم...درس هم میخونم..همیشه میگم ۵سال دیگه باردار میشم ولی هرجا بچه میبینم دلم پر میکشه ک یکی داشته باشم...از تجربیاتتون بگین ک چ زمانی بهترین زمان برای بارداریه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقدام کن گلم 😘😘😍😃😃 منم سه ماهه عروسی کردم البته من ۱۹سالمه 

من متولد ۷۸ام...دارم درس هم میخونم مشکلاتی داشتم ک تازه حل شده...شرایطش ندارم ولی دلم خیلی بچه میخاد

چون خودم ٢٧سالگي اوردم ميگم ٢٧😁البته بگم من ٢٤سالگي تازه ازدواج كردم شما ٢٠سالته عروسي كردي😄

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
خودم دوس دارم۲۵ساله شم ولی دلم غنج میره برا بچه ها 

منم همين بودم و ٦ماه بعد عروسيم اقدام كردم كه همون ماه باردار شدم الانم پسرم٤سالشه

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
من متولد ۷۸ام...دارم درس هم میخونم مشکلاتی داشتم ک تازه حل شده...شرایطش ندارم ولی دلم خیلی بچه میخاد

اهان خب ن عزیزم، بزاز درست تموم بشه پس، خودت باید بسنجی ببینی میتونی یان گلم، من الان کاری جز خونه داری ندارم، هم شوهرم بچه خیلی دوست داره هم خودم، یک ماهه اقدامم، خیلیم تنهام ، بچه بیشتر زندگبمو سر و سامون میده احساس میکنم ، 

انشالله یکم بهتر بشه شرایطت، مطمعن که شدی ازخودت که میتونی مسئولیت بزرگ کردن یه نی نی گولو را داری در کنار مسئولیت خانه داری و همسرت ... اون موقع با خیال راحت اقدام کن 😊😊😊