2777
2789

سلام دوستان من امروز  11 روزه عقب افتاده پری. آز بتا دادم 4 روز پیش عددش 2 بود و منفیه دیگه. آزمایشگاهم خیلی معروف و عالی عالی نبود البته.اما زیر دلم نبض دارم.دمر نمیتونم بخوابم اصلا. یه دختر 14 ماهه ام دارم. نمیدونم ممکنه باردار باشم!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا 1 روز هم عقب نیوفتاده بود پری برام از این نگرانم. 

کلا بی بی چک کی درست نشون میده ؟؟ شما که تجربه داری ً؟؟ من امروز باید پری میشدم اما نشدم بی بی زدم منفی بود . پریودم دقیقه نمیدونم  گیج شدم . سر بارداری قبلیت علایم خاصی داشتی؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
کلا بی بی چک کی درست نشون میده ؟؟ شما که تجربه داری ً؟؟ من امروز باید پری میشدم اما نشدم بی بی زدم م ...

من سر دخترم فردای روزی ک باید پری میشدم بیبی چک مثبت نشون داد. اما در کل میگن باید 1 هفته حداقل بگذره از پری نشدنت. من فقط اولا که نمیدونستم خسته و خابالو شده بودم

من سر دخترم فردای روزی ک باید پری میشدم بیبی چک مثبت نشون داد. اما در کل میگن باید 1 هفته حداقل بگذر ...

برا من دعا کن مامان باشم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍