2777
2789
عنوان

لطفا بیایین 😔مشکلم خیلی رو مخمه

203 بازدید | 14 پست

دوستان سلام ازتون راهنمایی میخوام من خیلی صورتم تعریق بالایی داره متاسفانه😐همه میگن در عوض پوست صورتت خوبه اما من واقعا اذیت میشم سر این مسئله 😔حالا یه سری تحقیق کردم یه جا خوندم آبغوره رو یه شیشه رو تو دوروز بخوریم که هنوز امتحان نکردم راستش. امروزم رفتم عطاری بهم گیاه مورد رو پیشنهاد داد بجوشونم که فعلا مورد دوم رو گرفتم اما گفت نباید زیاد استفاده کنی.حالا  ببینم نتیجه  میده یا نه .راستی یه محصول شنیدم به اسم drysol برای صورت اما نمیدونم عوارض داره یا نه میترسم راستش

حالا شماها خودتون یا اطرافیان تجربه ای تو این زمینه نداشتین که راهکار بدین یا محصول آرایشی یا درمانی در این رابطه نشنیدین

راستی مشکل غدد و پزشکی ندارم و اضافه وزنم دارم در حد ده کیلو اما یه بار خیلی لاغر شدم باز این مشکل رو داشتم میدونم به خاطر این نیست😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی 😔در کل زود تشنم میشه

بخاطر اینکه آب زیاد میخوری به صورت عرق دفع میشه. باید آب خوردنتو کمتر کنی. الکی اب نخوری . و ابی ک میخوری توی سه جرعه بخور

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید❤
ببین نمی‌دونما ولی شاید زینک اکساید خوب باشه... مطمئن نیستم ولی می‌خوای یه امتحان کن

یعنی برای صورتم استفاده کنم ؟اخه چرب میشه که ولی امتحانش ضرر نداره باز مرسی😘

بخاطر اینکه آب زیاد میخوری به صورت عرق دفع میشه. باید آب خوردنتو کمتر کنی. الکی اب نخوری . و ابی ک م ...

یعنی اشکال نداره اب کمتری مصرف کنم وقتی تشنمه؟ببخشید سه جرعه یعنی چه جوری؟ 

یعنی برای صورتم استفاده کنم ؟اخه چرب میشه که ولی امتحانش ضرر نداره باز مرسی😘

آره چون می‌دونم که برای التهاب، آفتاب سوختگی و عرق خوبه منتها مطمئن نیستم که برای عرق صورت مفید باشه ولی ضرر که نداره امتحان کن ببین چطوره. زیاد نزن که چرب بشه یه نقطه‌ی کوچولوش بسه‌.

💙صدا کن مرا... 
یعنی اشکال نداره اب کمتری مصرف کنم وقتی تشنمه؟ببخشید سه جرعه یعنی چه جوری؟ 

وقتی سه جرعه بخوری اگه تشنگی کاذب باشه برطرف میشه. یعنی یه لیوان آبو یه دفعه سر نکش توی سه مرحله بخور که اگه تشنگیت برطرف شد دیگه بقیه آبو نخوری

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید❤
وقتی سه جرعه بخوری اگه تشنگی کاذب باشه برطرف میشه. یعنی یه لیوان آبو یه دفعه سر نکش توی سه مرحله بخو ...

مرسی  از راهنماییتون😘فکر کنم به احتمال زیاد به خاطر همونه که خیلی اب میخورم👌