2777
2789
عنوان

كسي ميدونه عوارض قرص تأخيري چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 20171 بازدید | 36 پست
اثلاا تاثير نداشت ب هيج وجه خوب بود طرف گفته بود خوبه ولي خوب نبود اصلااااا 

خب از اسپری تاخیری یا ژل تاخیری رو استفاده کن،،اونا چون وارد بدن نمیشن شاید دیگه به همچین دردهایی مبتلا نشه

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگی منم مشتریام همه نتیجه میگرفتن از مخصول،،ولی یه چندتا مورد داشتن گفتن نتیجه نگرفتن،،نمیدونم مشکل از کجا بود دقیقن

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
من خودم میفروشم،،عوارضی نداره،،ولی بعضی از محصولات فیک هستن،،فشار میارن رو اندام مرد ولی چون فیک هیت ...

ببخشيد اماچطور ممكنه عوارض نداشته باشه

اينو يه دكتر اورولوژيست گفت البته ها

ميگه بخاطر اينكه افزايش جريان خون اون ناحيه بطور ناگهاني بافت رو تخريب ميكنن ب مرور 

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
خب از اسپری تاخیری یا ژل تاخیری رو استفاده کن،،اونا چون وارد بدن نمیشن شاید دیگه به همچین دردهایی مب ...

هميشه از اونا استفاده ميكرد البته گاهي ولي اينبار خواست اينو امتحان كنه خاك تو سرشون بنده خداااا حال نداره الان باباش بردش دكترررر😂😂😂

راست میگی منم مشتریام همه نتیجه میگرفتن از مخصول،،ولی یه چندتا مورد داشتن گفتن نتیجه نگرفتن،،نمیدونم ...

ديگه چي ميفروشيد شما

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
هميشه از اونا استفاده ميكرد البته گاهي ولي اينبار خواست اينو امتحان كنه خاك تو سرشون بنده خداااا حال ...

نخند طفلكو تركوندن 😬

ببخشيد اماچطور ممكنه عوارض نداشته باشه اينو يه دكتر اورولوژيست گفت البته ها ميگه بخاطر اينكه افزاي ...

عزیزم،این محصولات عوارض ندارن به شرط و شروطی،،،مثلا این قرص هارو نباید هر موقع بخان نزدیکی کنن بیاد بخوره،،خب اینجوری هم بدن عادت میکنه به این محصول و واقعن اقا دچار مشکل میشه،،این محصول رو هرچند وقت یبار،،که مثلا حالا روم به دیوار مثلا زن و مرد میخوان یک روز تو هفته رو خوش بگذرونن میتونه استفاده کنه،،،و چیز بدش اینه هم که تا یک ساعت تاخیرر میکنه و واقعن تو این مدت زمانی هم زن اذیت میشه هم مرد،،بعضیا میتونن تحمل کنن،،بعضیا موقع رابطه گرم هستن واحساس خستگی نمیکنن ولی بعد از ارضا شدن همه جای بدنشون درد میگیره

ببخشيد اماچطور ممكنه عوارض نداشته باشه اينو يه دكتر اورولوژيست گفت البته ها ميگه بخاطر اينكه افزاي ...

عزیزم،این محصولات عوارض ندارن به شرط و شروطی،،،مثلا این قرص هارو نباید هر موقع بخان نزدیکی کنن بیاد بخوره،،خب اینجوری هم بدن عادت میکنه به این محصول و واقعن اقا دچار مشکل میشه،،این محصول رو هرچند وقت یبار،،که مثلا حالا روم به دیوار مثلا زن و مرد میخوان یک روز تو هفته رو خوش بگذرونن میتونه استفاده کنه،،،و چیز بدش اینه هم که تا یک ساعت تاخیرر میکنه و واقعن تو این مدت زمانی هم زن اذیت میشه هم مرد،،بعضیا میتونن تحمل کنن،،بعضیا موقع رابطه گرم هستن واحساس خستگی نمیکنن ولی بعد از ارضا شدن همه جای بدنشون درد میگیره...

عزیزم،این محصولات عوارض ندارن به شرط و شروطی،،،مثلا این قرص هارو نباید هر موقع بخان نزدیکی کنن بیاد ...

ممنون از راهنماييتون🌹

هميشه از اونا استفاده ميكرد البته گاهي ولي اينبار خواست اينو امتحان كنه خاك تو سرشون بنده خداااا حال ...

اگه میخوای از این به بعد از محصولاتم خرید کنKhodaye_mannn@،،،شاید به دردتون بخوره

ديگه چي ميفروشيد شما

محصولات چاقی لاغری،،محصولات رفع لک و کک ومک و جای جوش،،صابون های دست ساز،،محصولات برای پرپشت شدن مو و....Khodaye_mannn@خیلی از محصولاتم درصورتی که نتیجه نگرفتید میتونم پولتونو پس بدم

محصولات چاقی لاغری،،محصولات رفع لک و کک ومک و جای جوش،،صابون های دست ساز،،محصولات برای پرپشت شدن مو ...

سلام 

سوال دارم قرص بهتره یا اسپری

کدومشون بیضرر هست و واسه آقایون هم ضرر نداشته باشه 

هر کی یه نظری میده گیج شدم 

ازخرید محصولات جنسی ازداروخانه خجالت میکشی؟؟

کافیه وارد کانال زیر بشی

ومحرمانه درب منزل تحویل بگیری

09108003055

کانال محصولات زناشویی

@Daro09108003055

کانال اعتماد مشتری

@etmadsazii

ایدی کانال

@jenjsi

پرداخت درب منزل