2777
2789
عنوان

دعوا با پارتنرم

848 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من با اقایی شش ساله در رابطم و قصدمون صد در صد ازدواجه. ی مسا له ای جدیدا اذیتم میکنه اینکه تازگیا پرخاشگری میکنه. اخلاق بد دیگش اینه ک همیشه تو عصبانیت ی چیزی فوران میکنه بعد میخواد پنج دقیقه بعد اشتی کنه و منم زود حرفاشو فراموش کنم اما من نمیتونم فراموش کنم .ازش ک انتقاد میکنم میگه مگه از من طلب داری؟؟مثلا امروز رو گوشیم اب ریخته بود کلی قیافه گرفت برام ک چرا حواسم نبوده منم بهم خیلی برخورد. حالا جالبه ک مطلقا ادم خسیسی نیست و همیشه بهترینارو برام گرفته ولی نمیدونم چرا رفت تو قیافه. بعد ک باهاش اشتی نمیکنم میگه طلب داری مگه ازم! خلاصه یکم دعواهامون زیاد شده ک من اصلا دوست ندارم. بنظرتون مشاور کمک میکنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها دليل دعواهاي مكررتون،مدت طولانيه دوستي تون هست.

سوالم اینه ک اگه اول ازدواجمون بود دعوا نمیشد؟؟ از اونم بدم میاد یعنی دوست ندارم اول زندگی هی بگو مگو داشته باشیم

رابطه دوستي طولاني از اينم بدتر ميشه

کی گفته؟  

من و دوست پسرم 8 ساله باهمیم و هیچ مشکلی نداریم.  برای همه یک نسخه نپیچید. 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
سوالم اینه ک اگه اول ازدواجمون بود دعوا نمیشد؟؟ از اونم بدم میاد یعنی دوست ندارم اول زندگی هی بگو مگ ...

چرا دعوا تون میشد تازه یکم بیشتر چون اون موقع دیگه ترس از دست دادن کمتر میشه

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد....