2777
2789

✗✗✗هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...!

این تحفه ای که شما می‌بينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمی‌شود...!

بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می‌توانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...!

🌺👈قوی کسی است که؛

نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند،

و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...!

هر گاه زندگی را جهنم دیدی،

سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛

سوختن را همه بلدند...!

براي من دعا كنيد بتونم بهترين تصميم بگيرم ☹️

hair coloris ~ hair keratin 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول دارم ولی هزار حرف ناگفته دارم که ترجیح میدهم ساکت بمانم تا قاضی نشوید😔

بهترين تصميم خودت ميتوني فقط بگيري عزيزم ولي بعضي اوقات حرف زدن ادم سبك ميكنه كمي ❤️

اگه دوست داري توضيح بده چي شده عزيزم

عزيزم خوبي بيش از حد من شد توقع شد وظيفه اين مرد با هر سختي كه داشت من ساختم كوتاه امدم ولي همش در گير طلاق بوديم باز گفت درست شده دوباره برگشتيم 

سر كش و مغرور  خانوادش گذاشتنش كنار ول كردن اينو واسه بلاي جون من واقعا احساس خوشبختي نميكنم و اصلا درست ندارم بچه دار شم ازش ميدوني چرا 😐 چون خيلي راحت بهم ميگه جمع كن برو خونه بابات توافقي هم جدا ميشم حتي به بابام هم زنگ زد گفت 

عزيزدلم ايشاالله خدا ياريت كنه بهترين راهو برات باز كنه ميفهمم سخته نااميدشدن و دست از جنگيدن كشيدن

ممنون گلم من تنها اميدم فقط خداست سپردم بهش