2777
2789

✗✗✗هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...!

این تحفه ای که شما می‌بينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمی‌شود...!

بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می‌توانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...!

🌺👈قوی کسی است که؛

نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند،

و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...!

هر گاه زندگی را جهنم دیدی،

سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛

سوختن را همه بلدند...!

براي من دعا كنيد بتونم بهترين تصميم بگيرم ☹️

hair coloris ~ hair keratin 

امیدوارم زندگیت به کامت بشه.‌‌..فقط طلاق هم نمیتونه مشکلاتو حل کنه...منی که مینویسم الان خودم هزارویک مشکل دارم مثل شما ولی یه جایی به بعد دیدم خوبی هایی توزندگیم هست که باعث میشه اون بدی هارو تحمل کنم...منم میخواستم شوهرمو عوض کنم هنوزم دلخواهم نشده فقط یادگرفتم یه جاهایی کوتاه بیام یا جور دیگه ای رفتارکنم...تهش روبگم خوشی و ناخوشی توهمه ی زندگی هاست کسی نمیتونه ادعا کنه خوشبخت کامله....امیدوارم به آرامش برسی دوست گلم...برای منم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم زندگیت به کامت بشه.‌‌..فقط طلاق هم نمیتونه مشکلاتو حل کنه...منی که مینویسم الان خودم هزاروی ...

عزيزم مرسي ايشالله مشكلت حل شه واستشو بخواي كم اوردم ديگه واسه نگه داشتن من هيچ دست پاي نزده اين ادم بيشتر انيش ميزنه تا اخلاق رفتارش 

وای عزیزم😭😭 دقیقا مشکل ما همینه  میخوایم طرف رو عوض کنیم در حالی که هیچ وقت کسی عوض نمیشه فق ...

كنار امدم درسته بايد همين باشه ولي ديگه كم اوردم تا الان من نگه داشتم رابطه كسي اينقدر زنگ راحت بعد اون همه بدبختي سازش زنگ ميزنه به باباي ادم ميگه ميخواييم طلاق بگيرم ديگه اين مرد ميشه تكيه كرد ؟؟  واسه هر پدري همچين زنگ هاي واقعا درد اوره يه ادم خيلي بي وجود ميتونه باشه اين كار كنه

عزيزم مرسي ايشالله مشكلت حل شه واستشو بخواي كم اوردم ديگه واسه نگه داشتن من هيچ دست پاي نزده اين ادم ...

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری ولی من گاهی فکر میکنم ادم تو خونه ی خودش زیر سایه شوهرش باشه بهتره تا طلاق بگیره کلی حرف و حدیث به کنار...روحیه قوی میخواد که همه کسی ندارن...بازم فکراتو بکن اگه میشه به خودت یه فرصت دوباره بده...

كنار امدم درسته بايد همين باشه ولي ديگه كم اوردم تا الان من نگه داشتم رابطه كسي اينقدر زنگ راحت بعد ...

شاید از قبل حرفشو زدین توی عصبانیت اینکارو کرده...به هرحال بازم صبوری کن ...برای طلاق وقت هست...ببین ساختن زندگی الانت ازنو بهتره یا امید یه زندگی بهتر دراینده؟