2777
2789
عنوان

جاری مارمولک افتاب پرست هزار رنگ

352 بازدید | 12 پست

من چند وقته با جاریم رابطه خوب نبود اصلا نه رعت و امد نه صحبت دیدم مادر شوهر خواهرشوهرم دارن سواستفاده میکننن و فهمیدم هر وفت منو جاریم با هم خوبیم اینا حرص میخورن گفتم بذار رفت وامد کنیم باهم تا امشب رفته بود به فامیل گفته ک ماباهم قهر بودیم جاریم انگار من اومده بهم گفته من کسی رو اینجا ندارم بیا باهم خوب باشیم!!!!منم خوب شدم....انگار از سر دلسوزی...وای دارم اتیش میگیرم چیکا کنم شوهرم میگه بهش بگو اون خودش هرچی باشه میگه نمدونم کمکم کنین اعصابم بهم ریختس

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا داری فکرمیکنی چکارکنی؟اصلا در شان تو هست به چیزای مسخره فکرکنی .زیادی حسابش کردی 

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن
واقعا داری فکرمیکنی چکارکنی؟اصلا در شان تو هست به چیزای مسخره فکرکنی .زیادی حسابش کردی 

ازین دلم میسوزه ک رفته گفته دلم سوخته برا همین باهم خوب شدیم اااخخخخخخ من اون آشغالو ادن جستب نمیکنم بفران

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
ازین دلم میسوزه ک رفته گفته دلم سوخته برا همین باهم خوب شدیم اااخخخخخخ من اون آشغالو ادن جستب نمیکنم ...

بیخیال من بعد سلام خدافظ باشید همین.. اونوقت میفهمه کی به کی دلش سوخته

بیخیال من بعد سلام خدافظ باشید همین.. اونوقت میفهمه کی به کی دلش سوخته

میخوام برم بهش بگم ک همچین حرفی زدی بعدشم قطع زابطه تا بفهمه فقط رفتم چی بگم تا بسوزه

میخوام برم بهش بگم ک همچین حرفی زدی بعدشم قطع زابطه تا بفهمه فقط رفتم چی بگم تا بسوزه

نه باباهیچی نگو من میگم اصلن آدم حسابش نکن.. بری میخاد پیش خودش بگه اره فلانی رو باحرفم سوزوندم تا اونجاش سوخته اومده بهم حرف میزنه و قط رابطه کنه ببین هیچی اندازه ی بی تفاوت بودن آدمارو زجر نمیده. .بی تفاوت باش دیدیش سلام کن بعد انگار نیست اصلن همچین ادمی باکسای دیگه بگو بخند اخرسر رفتیم خدافظ وسلام.. .اونجوری که خودت گفتی بخای بری بعدن میگن فلای دوتا برادرو ازهم جدا کرد فلان کرد بیخیال شو

نه باباهیچی نگو من میگم اصلن آدم حسابش نکن.. بری میخاد پیش خودش بگه اره فلانی رو باحرفم سوزوندم تا ا ...

اخه شوهرم میگه دروغه برو ته توشو درار