2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته نیاین مسخره و سرزنشم کنین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 25 پست
دایم باهاش حرف بزن تو صورتش  براش شعر بخون حتی اگه توجه نمیکنه  خودت تو روز یکم دست و پا ...

خودش از شش و نیم ماهگی مستقل میشینه گلم روروئک هم راه میره دستشم بگیره به مبل می ایسته

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
خودش از شش و نیم ماهگی مستقل میشینه گلم روروئک هم راه میره دستشم بگیره به مبل می ایسته

پس خوبه دیگه 

چیکار داری بچمو 

بعضی بچه ها اصلا چهار دست و پا نمیرن یهو راه میوفتن 

اصلا خودتو درگیر نکن همه چی به موقع اش 

از یک سالگی به بعد اگه راه نرفت پیگیری کن 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خوبه دیگه  چیکار داری بچمو  بعضی بچه ها اصلا چهار دست و پا نمیرن یهو راه میوفتن  ...

آخه دلم گرفته😢 خودشو سرگرم نمیکنه دوهفته اس.

فقط میگه بیا وسایلم که میفته دوباره بهم بده😢 غذای خوذشو میخوام درست کنم پوستم کنده میشه

ماشالاواسه خودش مستقله  !پس چرانگرانی

چون هیچ مهارت حرکتی ای نداره. موقعی که تو کریر بپد از سه ماهکی عین پادشاها مینشست تو کریر با پاهاش خودشو تاب میداد. اما دریغ از ی میلیمتر سینه خیز😢 حتی غلت زدن