این تاپیک دیروز من بود
من با اقایی به قصد ازدواج دوست بودم وضع مالی جالبی نداره یه مقدار مشکلات مالی داره و دنبال اینکه که کارشو درست کنه بعدبیادجلو خودش میگه میخوادمغازه اجاره کنه این از این
چند روزه بهم میگه نمیخوای یه ایس پک دعوتم کنی؟
من اهمیت نمیدادم به حرفش
تا اینکه دیروز تماس گرفت و دوباره این حرفو زد
منم گفتم تو نمیخوای منو شام دعوت کنی؟ (تا الان که ۴ ماه شده منو شام دعوت نکرده فقط یکبار گفت بریم فلافل بخوریم گفتم میل ندارم)
اونم در جواب من گفت شامبرای چیته رژیم بگیر وزنتو بیار پایین باربی بشی بخاطر سلامت خودت
من چیزی نگفتم دیگه درمورد مسایل دیگه صحبت کردیم بعد یهو به شوخی با لهجه یه قومی که ازش بدشون میاد صحبت کردم یهو گفت اینجوری حرف میزنی مثل پریناز میشی
گفتم پریناز کیه گفت دخت همسایمون هیکلش عالیه گفتم چطوریه ؟ گفت قدبلند اندازه خودم کمرش باریک با دست میتونی اینجوری بگیریش
بعد دوباره گفت عزیزم مناگه شام دعوتت نمیکنم فک نکن خسیسم بخاطر سلامت خودته میتونم الکی ازت تعریف کنم ولی ارزش نداره ادمبرای حال خودش الکی تعریف کنه
من خیلی ناراحت شدم گفتم واقعا که گفت واقعا که نداره و همیشه میگن دوست واقعی اونیه که اشکتو در بیاره ولی واقعیتو بهت بگه
منم بدونهیچ حرفی قطع کردم دوبار زنگ زد همون موقع و دیگه از دیروز ظهرنه اس داده و نه زنگ زده
به نظرتون رفتار کی بد بوده و حق باکیه ؟ و باید چیکار میکردم و حتی چرا نیومده اگه عاشق بود کاری میکرد مگه نه ؟