2777
2789

این تاپیک دیروز من بود 

من با اقایی به قصد ازدواج دوست بودم وضع مالی جالبی نداره یه مقدار مشکلات مالی داره و دنبال اینکه که کارشو درست کنه بعدبیادجلو خودش میگه میخوادمغازه اجاره کنه این از این 

چند روزه بهم میگه نمیخوای یه ایس پک دعوتم کنی؟ 

من اهمیت نمیدادم به حرفش 

تا اینکه دیروز تماس گرفت و دوباره این حرفو زد 

منم گفتم تو نمیخوای منو شام دعوت کنی؟ (تا الان که ۴ ماه شده منو شام دعوت نکرده فقط یکبار گفت بریم فلافل بخوریم گفتم میل ندارم)

اونم در جواب من گفت شام‌برای چیته رژیم بگیر وزنتو بیار پایین باربی بشی بخاطر سلامت خودت 

من چیزی نگفتم دیگه درمورد مسایل دیگه صحبت کردیم بعد  یهو به شوخی با لهجه یه قومی که ازش بدشون میاد صحبت کردم یهو گفت اینجوری حرف میزنی مثل پریناز میشی 

گفتم پریناز کیه گفت دخت  همسایمون هیکلش عالیه گفتم چطوریه ؟ گفت قدبلند اندازه خودم کمرش باریک با دست میتونی اینجوری بگیریش

بعد دوباره گفت عزیزم من‌اگه شام دعوتت نمیکنم فک نکن خسیسم بخاطر سلامت خودته میتونم الکی ازت تعریف کنم ولی ارزش نداره ادم‌برای حال خودش الکی تعریف کنه  

من خیلی ناراحت شدم گفتم واقعا که گفت واقعا که نداره و همیشه میگن دوست واقعی اونیه که اشکتو در بیاره ولی واقعیتو بهت بگه 

منم بدون‌هیچ حرفی قطع کردم دوبار زنگ زد همون موقع و دیگه از دیروز ظهر‌نه اس داده و نه زنگ زده

به نظرتون رفتار کی بد بوده و حق باکیه ؟ و باید چیکار میکردم و حتی چرا نیومده اگه عاشق بود کاری میکرد مگه نه ؟ 

‌که همتون گفتین ولش کن بدرد نمیخوره منم پیگیر نشدم اونم زنگ نزد دیگه 

اینی جریاتی که گفته بودم مال جمعه بود

بعدش دیگه پیگیر نشد منم شنبه بلاکش کردم و تمام

امروز ساعت ۶ عصر خواب بودم ۴ بار زنگ زد جواب ندادم تو واتس اپم بلاک بود

بعد دیدم تو اینستا پیام داده  پیامشو باز نکردم کامل نخوندم چی نوشته ولی اینارو دیدم که نوشته بود سلام من کسی تو زندگیمه فک نکنی از روی سوزش میگما نه دارم راست میگم نمیخوام پیامی ازت ببینه تو گوشیم دیگه بهم پیام نده و خدافظی کرد و رفت

منم سین نکردم یه ساعت بعد دیدم تو اینستا بلاکم کرده !

به نظرتون چیکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تورو خدا انقد آویزونش نباش

چقدرررررر ع _نه

خودش گفته خدافظ

دیگه چ کار کنی آخه؟؟؟؟؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔