2777
2789
عنوان

کیک پزای حرفه ای بیان یدقیقه

757 بازدید | 21 پست

دوستان تولد پسرمه گذاشتم کیک اسفنجی توفیر داره میپزه .میخوام روش و وسطش خامه بریزم .نمیدونم خامه قنادی یگیرم یا خامه معمولی و اینکه اگه بخوام خامه رنگی بشه چیکار کنم و خامه رو چحوری رو کیک بمالم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خامه ی قنادی بگیر و برای رنگی کردنش از رنگ های خوراکی که لوازم قنادی فروشیا دارن استفاده کن

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه

اول اینکه طی دو مرحله باید کیک پخته بشه که دورش بریده بشه خامه از قنادی باید بخری یا اسپری شو از وسایل آموزش قنادی بگیری یا پنج شش مرتبه باید خامه همزده بشه بزاری یخچال تا خامه فرم بگیره رنگ هایه خوراکی هستن اونم وسایل قنادی داره با لیسک یه چیز مثل کفگیر اونم وسایل قتادی داره

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

مبارکه تولدش

عزیزم کیک رو که از وسط نصف کردی لاشو شربت یا ابمیوه بزن یه کم که یه کوچولو خیس بشه بعد میوه و خامه بزار توش

خامه حاضری از قنادی بخر ..خامه صبحانه چربیش کمه سخت حالت میگیره خوب نمیشه

خامه از لوازم قنادی بگیر مارک سالویا ، بعد بیارش خونه بذار مث بستنی آب شده بشه ، اگه خواستی رنگ خوراکی بگیر قبل اینکه با همزن بزنی اضاف کن بعد با همزن اینقد بزن ک سفت بشه ، بعدش کیکو برش بده یه مقدار خامه بکش وسطش با موز و گردو لایه بعدی یه مقدار خامه گوشه هاش بزن بعد بذار رو لایه ی پایینی،بعدش با کاردک صافش کن ، صاف کردن کیک نیاز ب تجربه داره 

کار خوبه خدا درست کنه...💜

خامه منجمدازلوازم قنادی میگیری باهمزن فرمش میدی برای رنگی شدن هم رنگ خوراکی ژله ای بگیر بعدشم باپالت یاکاردبزرگ خامه رو روش صاف کن

کیکت ک پخت بذارنیمساعت خنک بشه بعدش اون وبانخ یاچاقواروم ب سه یادوقسمت مساوی تقسیم کن بعدشم کیک وبذار توفریزر ۱ساعت یا۱ونیم ساعت بمونه خودشوبگیره بعدشم روشوباابمیوه تر کن بعدروش خامه بکش وگردووموزبذار

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

بگم اگر بخوای خامه رو خودت درست کنی باید خیلی حرفه ای باشی بدونی چه وقتی خامه ات فرم گرفته خامه اونطوری هم باید از لبنیات بازشو بخری که صرف داشته باشه بهترینش از قنادی بخری بعد رنگ خوراکی هم چند قطره باید بزنی 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند