2777
2789
عنوان

بر سر دو راهي ام😪خدايا چيكار كنم؟خانواده يا خاستگار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست
سخته دوري از خانواده ولي من به ٢،٣ساعت راضي بووووودم حالا فك كن ميريم ي جايي اصلا من نامزد كردم فو ...

این ها مسائلی هست که باید با خانواده و خواستگارت صحبت کنی شاید شرایط مهاجرت رو داشت و شاید نه . خلاصه تا نیان خواستگاری و خودت و خانواده ات کاملا خواستگار و شرایط دو طرفه رو بررسی نکنین نمیشه راجع بهش نظر داد.

اره والا دقيقاااااااا حالا من هم ب اين خاستگاره نظر دارم هم خانواده ام رو نميتونم كه ول كنم و تو ...

خانوادت که یه جا ساکن نیستن!!!

اتفاقا من چسبیدن به خانواده مخصوصا تو شهرستانی که اهل اونجا باشی دوست ندارم!!

همش درگیر چشم و هم چشمی و فامیل بازی میشی..اصلا نمیفهمی تو زندگیت چی میگزره..اختیارت از دستت میره انقدر همه دخالت میکنن!!

من خودم از خانوادم 8ساعت فاصله دارم..خیلی هم راضی هستم!!

اصلا دوست نداشتم هر شب برم خونه مادرم!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ها مسائلی هست که باید با خانواده و خواستگارت صحبت کنی شاید شرایط مهاجرت رو داشت و شاید نه . خلاص ...

اره درسته

ولي اون هم شرايط اومدن اونجا رو نداره

كارش اينجاس

توكل بر خدا...♥️
خانوادت که یه جا ساکن نیستن!!! اتفاقا من چسبیدن به خانواده مخصوصا تو شهرستانی که اهل اونجا باشی دوس ...

نميدونم والا ولي خب بايد تكليف بچه ها مشخص بشه بعد 

تو شهر غريبه و دور كه ادم نميتونه ازدواج كنه و ....

توكل بر خدا...♥️
نميدونم والا ولي خب بايد تكليف بچه ها مشخص بشه بعد  تو شهر غريبه و دور كه ادم نميتونه ازدواج ك ...

چرا نمیتونه!! پس ما چطور ازدواج کردیم؟؟؟

مامانتو نگرفته که تورو میگیره...

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اره درسته ولي اون هم شرايط اومدن اونجا رو نداره كارش اينجاس

میتونی از الان بهش فکر کنی . ولی تا نیومده و نظر خانواده ات و خودت رو جلب نکرده ، نمیشه گفت دور بودن مسئله ی حادی رو ایجاد میکنه یا نه . 

بالاخره دوری از خانواده سخته . 

شما که نمیتونی از مهاجرت خانواده ات جلوگیری کنی یا به اون آقا برای مهاجرت دیکته کنی

از الان ذهنت رو زیاد درگیر نکن . بزار بیاد  تا ببینی خدا چی میخواد و چطور میشه .