2777
2789

بنظرتون زیردکه هم ببرم بیمارستان؟اخه بخاطر ناف بچه حس میکنم لازم نباشه زیردکمه.فقط دئ دست لباس برداشتم یکی جلودکمه ودوتا شلوار یه تاب ویه بلوز که از یقه بزرگ هست وزاحت پوشیده شه.با دورپیچ وقنداق فرنگی.بنظرتون پتو هم بردارم؟یا کریر ؟

براخودمم  لباس زیر ویه دست لبا برداشتم با نوار بهداشتی.

سوال بعدیم اینه که من دولتی میرم تاحالا که درد نیومده سراغم .خودمم سرکلاژ هستم و دکتر گفت موعدت برو بیمارستان بازش کنن.بنظرتون اگه درد نیومد تا اتمام هفته 40 باز منتظر میشن تا درد بیاد ؟اخه میگن تموم زورشون رو میزنن تو بیمارستان دولتی که طبیعی بشه.تا 42 یعنی صبر میکنن تا درد بیاد؟اگه نیومد چی؟میگن هرروز باید بری سونو ونوار قلب؟اینارو خوده بیسمارستان انجام میده یا باید بیرون ازاد بری؟خاهش میکنم تجربیلتتون رو بگید.

من فقط چند وقته روزی دوسه بار درد پریود خفیف میاد سراغم براسی چند ثانیه بعد ول میکنه.

امروزم 38 هفتم تموم شد

هم کریر ببر هم پتو یا قنداق فرنگی. البته اگر مثل من بد رقبتی. پتو رو ببر تو بیمارستان تا وقتی میخوابوننش رو تخت بیمارستان پتوی خودت رو بندازی زیرش. کریر رو هم ببر تا وقتی میخوای بیاریش خونه بغل کسی نباشه و تو کریر بزاریش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خصوصی بودم ولی پرستار بچه اجازه نداد کریر ببرم.گفت فقط پتو.واسه خودت لوازم ارایش هم ببر. درباره ...

درد سراغت اومد؟اره لوازم ارایشی هم برداشتم.طبیعی سخت بود؟چیکار کنم درد بیاد

درد سراغت اومد؟اره لوازم ارایشی هم برداشتم.طبیعی سخت بود؟چیکار کنم درد بیاد

دکترم معاینه لگن رو که انجام داد دوروز بعدش زایمان کردم.البته من انقباضات رحمم زیاد بود.طبیعی خیلی بهتر از سز بود که خواهرم انجام داد

من همین یه دونه ام!
دکترم معاینه لگن رو که انجام داد دوروز بعدش زایمان کردم.البته من انقباضات رحمم زیاد بود.طبیعی خیلی ب ...

از دوتاشم میترسم.ولی خب منتظره طبیعی هستم.کاش هرچه  زودتر دردم بیاد وبه بعده 40 نکشه

اهان! ۳۹ هفته و ۶روز دردت نیومد برو خودشون بهت سرم فشار میزنن دردات شروع میشه.

عزیزم اخه من هخمینجا خوندم تا دهانه رحم باز شنه ودرد نیاد امپول نمیزنن تا هفته 42 صبر میکنن وهرروز چکاب میگیرن.میترسم اینجوری شه

عزیزم اخه من هخمینجا خوندم تا دهانه رحم باز شنه ودرد نیاد امپول نمیزنن تا هفته 42 صبر میکنن وهر ...

نه گلم کسایی که دردشون نمیگیره امپول و سرم میزنن تا درد و انقباض شروع شه.مطمئن باش من خودم همه اینارو ازبرم.

نه گلم کسایی که دردشون نمیگیره امپول و سرم میزنن تا درد و انقباض شروع شه.مطمئن باش من خودم همه اینار ...

نمیدونم عزیز .این جا تو تاپیکا خونده بودم.انشاالهه که اینطور باشه.من خیلی استرس دارم.چون دولتی هم میرم میترسم توجه نکنن واهمیت ندن

عزیزم اخه من هخمینجا خوندم تا دهانه رحم باز شنه ودرد نیاد امپول نمیزنن تا هفته 42 صبر میکنن وهر ...

دوراز جون تا هفته ۴۲بچه خیلی خیلی خطرناکه براش.حتا ۴۰ هفته تمام خطرناکه چون جنین مدفوع میکنه.اصلا کسی تا ۴۲ هفته صبرنمیکنه.تهش ۴۰ هفته ۲روز

نمیدونم عزیز .این جا تو تاپیکا خونده بودم.انشاالهه که اینطور باشه.من خیلی استرس دارم.چون دولتی هم می ...

استرس نگیر گلم به دکترت بگو برگه بستری بهت بده.خودتم حواست باشه دست به سرت نکنن تو بیمارستان