2777
2789
عنوان

خنده نوزاد

317 بازدید | 22 پست

خانما پس  من ۵۳ روزگیش صبح چندین بدر خندید ولی بعدش تا به امروز که ۵۸ روزشه صبح بازم یه ذره خندید دیگه هیچ چی 

الان هر چی کارش میکنم باز نمیخنده 

میخواستم بپرسم همین جوری ان بچه ها ?یا حداقل بعضی نی نی ها 

یا اگه بخندن باید بعدش مداوم باشه خنده هاشون ??

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم که به دنیا اومد همون روز مرخص شدم از بیمارستان رفتم سر مزار مادرم و مادر و پدر همسرم  که نوه شونو ببینن همینکه سرمزار مامانم رسیدیدم چنان خنده ی چندثانیه ای کرد دخترم همه متعجب شدن 😔😔😔😔

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
عزیزمین  ولی دیگه نخندیده اخه

من شنیدم    این خنده ها ارادی نیس   و بیشتر تو خواب اتفاق میوفته  و اگه هم تو بیداری باشه   برای حرکات ما نیس که میخندن 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
من دخترم که به دنیا اومد همون روز مرخص شدم از بیمارستان رفتم سر مزار مادرم و مادر و پدر همسرم   ...

خدا حفظش کنه 

خدا رحمتشون کنه 

بعدش مداوم خندید ?

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
عجله نکن هنوز خیلی کوچولوه بعدن پسر من که از پنج ماهگی خندهاش مداوم شده😍😍😍😍

اهان یعنی تا ۵ ماهگی وقت داره خنده هاش مداوم شه و به حرکات ما بخندن 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
خدا حفظش کنه  خدا رحمتشون کنه  بعدش مداوم خندید ?

مداوم نه ولی با صدا تو خواب از ده روزگیش میخندید هرازگاهی

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

پسرمن از ۲ماهگی میخنده باهاش حرف میزنم میخنده اوایل کمتر بود شاید یکی دوبار اینقد شکلک درمیاوردم تا بخنده الان ک‌۴ماهشه مداوم میخنده 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
عزیزمین  ولی دیگه نخندیده اخه

من کوچولو ندارم . اما فکر میکنم اگه یکم دیگه صبر کنی که متوجه اطرافش بشه و بازی کنه . اون طور که شما میخواین عکس العمل نشون میده .هنوز کوچولوئه .😍

دلم خواست ، دلم خواست 😍. میشه شده ی بار دعا کنید کوچولوم به سلامتی به دنیا بیاد ؟!من هم این روزها رو ببینم ؟

من شنیدم    این خنده ها ارادی نیس   و بیشتر تو خواب اتفاق میوفته  و اگه هم ...

اره منم رو پسر خودم نه یه دختر کوچولوی دیگه دیدم میخندید ولی حس نکردم به حرکات طرف مقابلش بخنده ولی انگار یاد گرفته بود دائم میخندید 

برعکس پسر من که تا حالا ۳ ۴ بار تو واقعیت خندیده ولی تو خواب زیاد 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥