2777
2789

حتمامال شماقارچ نیست چون اگه قارچ بودکلوتریمازول خوبش میکرد.شبیه جای نیش هست دونه دونه؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
کجا باید دود کرد

عزیزم بگیر ب تو جا اسپندی بزار مث اسپند ک دودش بلند شد چند دقیقه ب اون قسمت بگیر . قشنگ دودش بهش بره

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمامال شماقارچ نیست چون اگه قارچ بودکلوتریمازول خوبش میکرد.شبیه جای نیش هست دونه دونه؟

نه قارچه چون تا رحمم خارش داره ولی خیلی شدیده.قرص فلوکونازول خوردم سه تا ولی انقدر عوارض داشت دیگه نخوردم.الان خیلی کم شده خارشم.ولی هنوز هست 

من سه تا کپسول فلوکونازول خوردم.پریودم شدم تقریبا خوب شدم.هنوز کمی خارش موندم.میخوام دیگه اونجوری نش ...

عزیزم بهتون کپسول لاکتوفم رو پیشنهاد میکنم و مطمئنم که دیگه از شر قارچ راحت میشین من الان یک ماه دارم میخورم و خیلی راضیم میتونی توی اینترنت سرچ کنی و از فوایدش مطلع بشی و هر وقت خارش داشتی با آب و سرکه خودتو بشور 

عضویتت مبارک😐😐😐😐😐😐😐

خب چی گفته بیچاره

همه وقتی مشکلی یا سوالی دارن تو نت سرچ میکنن اینجا رو میاره و میان عضو میشن 

حالا سوال جنسی رو کاری ندارم خیلیا عمدا عضو میشن ولی استارتر دیگه واقعا چیز بدی نپرسیده 

منتظر اتفاقات خوبم 
خب چی گفته بیچاره همه وقتی مشکلی یا سوالی دارن تو نت سرچ میکنن اینجا رو میاره و میان عضو میشن  ...

😄😄👏👏✌من متاهلم و اینجا جای اینجور سوالاست.تازه شانس اورده چیز بدتری نپرسیدم