2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یاسزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست

ازطرفی دخترخالم بچه اولش راازوسطهای دردش رفته بود بیمارستان داغونش کردندبرای بچه ی دومش ۲۰دقیقه به زایمان رفت میگفت خیلی راحت بودم ولی اون خونشون نزدیک بیمارستان بود

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
من با دوتا سز میگم واقعا بده  . شایدم بدن با بدن فرق داره . ادم هر چی بتونه طبیعی بیاره خیلی به ...

هردوتاش بدبودیا دومی بدترازاولی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میگند سزارین دوم عوارضش بیشترازسزارین اوله 

اره من گردن درد کمر درد.  دارم.هر دوبار بی حسی از نخاع بود برامن . شکممم برش الان افتضاح مونده درصورتی که برا اولی اینجوری نبود .بببین با دکتر مشورت کن ببین میتونی یا نه ؟؟؟؟

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
اره من گردن درد کمر درد.  دارم.هر دوبار بی حسی از نخاع بود برامن . شکممم برش الان افتضاح مونده ...

اگه بخوام سزکنم که بیهوشی کامل راانجام میدم.سربچه اولم اصلا جاش نموندبرای چکاپ خانه بهداشت بهوزمیگفت مطمعنی سزارین کردی اصلا هیچی جاش معلوم نیست

اسم طبیعی میاد بدنم میلرزه. زایمان من طبیعی بود ۱۶ساعت درد وحشتناک داشتم آخرشم کارم به سزارین اورژانسی کشید بچه افت قلبی کرده بود.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
اسم طبیعی میاد بدنم میلرزه. زایمان من طبیعی بود ۱۶ساعت درد وحشتناک داشتم آخرشم کارم به سزارین اورژان ...

برای بچه اولم توی همین بیمارستان اول رفتم برای زایمان طبیعی به قدری پرستاراش بد اخلاق بودند که وقتی دکترگفت شرایط جوریه که میتونم سزارینت کنم یاباسوزن فشارسه روز باید بمونی تا بچه به دنیابیاد گفتم نه سزارینم کنید