2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرقانونی،600تومن پارسال پول کردم بدون بی حسی وبی هوشی تومطب  جیغم دراومدانگارپنج قلوطبیعی زاییدم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

چرا سقط؟میدونید چقدر عوارض داره؟ من سفط قانونی کردم بچه مشکل داشت . الان هزارتا مشکل پیدا کردم سه تا کیست تو یه تخمدان .همش  دکتر و دارو

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
من کاملن قانونی بود نامه از پزشکی قانونی گرفتم رفتم بیمارستان برای سقط 

من بچه اولم مشکل داره اینو ناخواسته باردارشدم، میترسم،چی به دکترم بگم که قبول کنه

چندوقتش بود سقط کردی

شیش هفته دوقلو

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
من بچه اولم مشکل داره اینو ناخواسته باردارشدم، میترسم،چی به دکترم بگم که قبول کنه

قبول ميكنه 

خودش هم انجام نده به دكتري ديگه معرفي ميكنه

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
آخ آخ...چرا؟!😔

سرمادرش دعوامون شد شوهرم گفت بچه هاتوازت میگیرم بدونی مادرم عزیزترازتوبچه هاته😭