2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من مثل اینه فقط ظاهرش فرق داره کاری نداره عزیزم مثلا میخوای خورش درست کنی اول تو قابلمه موادشو اماده کن تفت بده بعد بریز تو زودپز برنامه خورش یا هرچی که میخوای بزن بعد شروع بزن خودش شروع میکنه تایم میندازه تا وقتی که ابش جوش نیاد تایمش تکون نمیخوره همین که جوش اومد زمانش کم میشه تا بپزه اخرشم که بوق میزنه 

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞
برای من مثل اینه فقط ظاهرش فرق داره کاری نداره عزیزم مثلا میخوای خورش درست کنی اول تو قابلمه موادشو ...

دیشب خواستم برنج بذارم اب و برنج توش ریختم دکمه برنجشو زدم تایم 9دقیقه نشون داد. 9دقیقه بعد چراغ دکمه keep warm روشن شد ولی ظرف پلوپز یه ذره هم گرم نشده بود! خواستم مطمئن شم درشو باز کردم دیدم هنوز سرده

دیشب خواستم برنج بذارم اب و برنج توش ریختم دکمه برنجشو زدم تایم 9دقیقه نشون داد. 9دقیقه بعد چراغ دکم ...

وا مگه میشه برنجت دم نکشیده بود یعنی؟ یا فقط گرم نگه نداشته بود؟ 

وا مگه میشه برنجت دم نکشیده بود یعنی؟ یا فقط گرم نگه نداشته بود؟ 

اصلا اب نجوشیده بود! بعد اینکه تایمر از 9دقیقه به صفر رسید چک کردم هم ظرف و هم ابش سرد بود

اصلا اب نجوشیده بود! بعد اینکه تایمر از 9دقیقه به صفر رسید چک کردم هم ظرف و هم ابش سرد بود

شاید مشکل داره یه برنامه دیگه تنظیم کن ببین بازم همونطوره؟ دفترچه رو هم بخون برای من که خیلی خوبه سریع هم میپزونه