2777
2789
عنوان

تعبیر خوابم!

84 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها!

دیشب تو خواب دوبار ترسیدم!

تعبیرش چی میشه؟!

یه بارش یادم نیست چی دیدم تو خواب ولی یه بارش دیدم بالای بالکن بودم شب بود یهو پاینو نگاه کردم دیدم یه ادم لباس سفید پوشیده اونجاس جیغ زدم ع ترس!

تعبیرشو میدونین؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچ وقت خوابتو برا كسي تعريف نكن

چرا اینو میگن؟ من همه ی عمرم همیشه ی همیشه همه ی خوابامو چه خوب چه بد تعریف کردم و هیچ اتفاق بدی نیفتاده.

با حرفت مخالفت نمیکنم، فقط کنجکاوم دلیلشو بدونم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
استارتر تشویش و دلهره داری نگران کاری هستی؟ من سر پایان نامم شب تو خواب جیییییغ میکشیدم و اتفاق های ...

دارم اما جیغ زدنام همش داخله خواب بود کسی تو واقعیت نمیشنید یمی نشنیده بودن خانوادم واسه همین میگن ترس تو خواب چ معنی داره!

ممكنه كسي برات بد تعبير كنه  دركل خوابو هرطور تعبير كني همون ميشه  خوابتو هميشه به اب رو ...

سپاس

من دو شب پشت هم خواب های متفاوتی دیدم که تعبیرهاشون یکی بود البته تو گوگل سرچ کردم و جلو خانوادم هم تعریف کردم همش فکر میکنم اون تعبیر رو جذب میکنم و برام اتفاق می افته اخه خوب نبود

امیدوارم خدا بهترین ها رو که به صلاح هممون هست برامون رقم بزنه

چرا اینو میگن؟ من همه ی عمرم همیشه ی همیشه همه ی خوابامو چه خوب چه بد تعریف کردم و هیچ اتفاق بدی نیف ...

دركل ميگن خوب نيس

همينكه خوابتو خودت تعبير كني كافيه

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
دركل ميگن خوب نيس همينكه خوابتو خودت تعبير كني كافيه

اوکی، ولی دیگه عادت کردم 😊

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...