2777
2789
عنوان

سونوگرافی بارداری

297 بازدید | 18 پست

مامانای باردار لطفاً راهنمایی کنید

بعد از سونوگرافی آنومالی تا زایمان چندتا سونوگرافی باید انجام بشه؟ و تو چند هفته؟

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
یکی دیگه مونده اونم هفته ۳۷ ۳۸ هستش برای سفالیک یا بریچ بودن بچه

ممنونم عزیزم🌹

پس چرا دکترم برای ۲۵هفته برام سونو نوشته 

خودم هرچی تو نت سرچ کردم چیزی نبود😕

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی دیگه اطلاعاتی نداره😔😢

دوست جان 

سونو ان تی .سونو غربالگری ‌.رو باید حتما انجام داده باشی بعداز اون دوتا سونو 

دکتر به من گفت کاری به حرف مردم یا دیگران یا اینترنت نداشته باش ازاین به بعد هرموقع من گفتم میری سونو نه سرخود با حرف دیگران  بعدش خود دکتر گفت که بعضی دکترا با بعضی سونوگرافی ها قرارداد بستن هرچی سونو بفرستن پورسانت ۵۰ درصدی گیرشون میاد پس الکی هی سونو سونو نکن 😂بعدش خودش خندید از لحن حرف زدنش 

بنظرم حرص نخور به حرف دکترت باش 

...
یه دونه ۷ ماهگی یه دونه هم یکی دو هفته ی اخر

ممنونم گلم از راهنماییت

آرزوی سلامتی برای خودت و نینیت دارم💗🙏🏻

دوست جان  سونو ان تی .سونو غربالگری ‌.رو باید حتما انجام داده باشی بعداز اون دوتا سونو  ...

مرسی عزیزه دلم که جواب دادی

هر دوتارو رفتم الان برام زده ۲۵هفته برم اصلاً نمیدونم برای چی هست🤔 باورت میشه از ترس دلم نمیخواد برم

انقدر تو بارداریم عذاب کشیدم اسم سونو و آزمایش میاد ، انگار به ام برق سه فاز وصل کردن🤣

بازم ممنون که وقت گذاشتی 🙏🏻🌹🌹🌹

مرسی عزیزه دلم که جواب دادی هر دوتارو رفتم الان برام زده ۲۵هفته برم اصلاً نمیدونم برای چی هست🤔 باو ...

فداتشم عزیزم انجام وظیفه بود گلم 

ولی من هی دوس دارم تند تند برام سونو بنویسن چون هردفعه که بچه امو میبینم ذوق میکنم دلیل بر نگرانی نباید باشه همیشه جنبه و نیمه ی پر لیوان رو ببین عزیزدلم 

انشالله به سلامتی نی نی رو بغل میکنی 😍🤩😍

...

قربونت برم مهربونم💗

انشاالله خدا برات حفظش کنه و به سلامتی بغلش کنی

تاریخ های سونوگرافی های بارداری رو پزشک زنانت مشخص می کنن و بسته به شرایط هر مادر، ممکنه تعداد سونوگرافی هایی که براش تجویز میشه، متفاوت باشه

سونوگرافی بارداری در مرکز سونوگرافی نیلو

دکتر فاطمه مهتاب قربانی 

کلیک کنید    اینستاگرام سونوگرافی نیلو

کلیک کنید    سایت سونوگرافی نیلو

تاریخ های سونوگرافی های بارداری رو پزشک زنانت مشخص می کنن و بسته به شرایط هر مادر، ممکنه تعداد سونوگ ...

ممنونم خانم دکتر عزیز

عزیزم سلام خوبی یه چندتا سوال درباره امضاتون داشتم میشه لطفا راهنماییم کنین

سلام
بله بپرسید
خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 💗

سلام عزیزم...اصلا نگران نباش من تا اللن که هفته ۳۳ام روی هم رفته ۵بار سونو رفتم و دکترم قبلشم گفت روتین درمان من حداقل ۶ سونو هست...منم سونو هفته ۲۵ رفتم...هفته ۳۲ هم همینطور😁 حالا آخریشو دکتر گفت هفته ۳۶ به بعد میدم

کلا هروقت چیزی برات عجیب بود از دکترت بپرس و الکی بد به دلت راه نده...دیگه به سلامتی داری میفتی توی شیب آخر بارداری لذت ببر ازش🌸