2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه... چند روز از پری میگذره...؟

1روز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
مال منم این رنگی بود باردار بودم  مبارکه

وای تورخدا کی رفتی از

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

عکس دوم یه هاله کمرنگ پیداس 

یکی دو روز دیگه صبر کن بعد دوباره بیبی چک بزن یا برو آزمایش 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
همون موقع 

چند بود شما خطش همون موقع افتاد؟ 

من فعلا تاپریودم ۲هفته مونده ولی یه رابطه داشتم هفته بعدش بی بی چک گرفتن حس کردم ازاین خطا افتاده یع ...

عزییم‌منم دقیقا مشکل تو رو دارم . 

من از رابطه ی پرخطرم ۹ روز گذشته . ۴ تا قرص ال دی بلافاصله خوردم ولی هنوز پریود نشدم 

الان ینی خطری هست؟خیلی میترسم 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

وقتی شماها اینقد ذوق میکنین همش دلم میخاد باردار شم ولی بعد بخودم میگم عمرا من ۳ روزه عقب انداختم البته سابقه عقب انداختن دارم 

💝بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید،تا کارهایی که انجام داده اید:وزن اول ۶۶/۹۰۰ وزن الان ۶۵/۵۰۰