2777
2789
عنوان

نمیخوام ببوسن

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 100 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من اینهمه مادر دور ورم دیدم همچین مساله ایی نشنیدمو ندیدم ! فک نکنم خودمم اونجوری بشم 

اگه یکی سرماخورده باشه یا مثل فامیل این بنده خدا بیماریش به بچه منتقل بشه

همه مادرا میگن گلم

سلامتی بچه مهمتره از هرچی

خیلی حساس نباشید تا خیلی اذیت نشید اصلا خوب نیست .سر چنین موضوعاتی حرص بخورید و بچه شیربدید ضررش بیشتر از بوسیدنه!

درکل منم خانوادم خیلی حساسن مادربزرگم تعریف میکرد کسی برای بچه‌ش این کارو کرده بود خیلی خوشش اومده بود: روی پیشبند گردن بچه گلدوزی کرده بودن (لطفاً مرا نبوسید! )

شماهم اگر خیلی اذیت میشی این کارو بکن

انگار فقط خودش بچه زاییده خودش  فقط بچه داره

چی بگیم والا بزار تذکرشونو بدن حساسیتم داشته باشن 

ما حرف بزنیم سریع یه چیزایی میگن به ادم 

اخره اخره این حساسیتا زندگیو براخودشون سخت میکنه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
با هیچی نمیشه پاک کنم؟ ؟

باهیچی

شایدباپنبه وآب بشه که اونم وقتی دفعاتش زیادبشه پوستشوخشک میکنه

کلایچیزی بهت بگم

ازاالان تاآخر

بچتو بسپاربخدا

این حساسیتای اولیه طبیعیه

ولی اگه ادامه داربشه مجبوری خودتوتوخونه حبس کنی

سعی کن بهشون غلبه کنی وگرنه خیلی برات سخت میشه وبچتم بزرگتربشه اذیت میشه

اخه میدونید نگرانی من یکی دو تا ک نیس.بابای من سیگاریه.بابام کلا اخلاقش غده.خود خواهم هس.بعد من بهشف ...

فلش برای چشم بچه ضرر داره توی بیمارستان به مادرا یاد میدن فلش تا دو سه ماهگی ممنوعه

حالا بیا اینو ب بابای من بگو! !!

عزیزم خودت عکس بگیر بفرست برا بابات که نه ناراحت بشه نه فلش بزنه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
عزیزم خودت عکس بگیر بفرست برا بابات که نه ناراحت بشه نه فلش بزنه 

بابامم با مامانم میاد بمونه خونمون. چون مامانم بیاد دیگ تنها میمونه 

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

حالا بیا اینو ب بابای من بگو! !!

غیر مستقیم بگو عزیزم مثلا وقتی پدرتون هست به شوهرت بگو راستی نمیدونستن فلش برای بچه ضرر داره اصلا شنیدم تعجب کردم تو بیمارستان میگفتن

برای سیگار هم پدرتون میدونه ضرر داره غرورش نمیزاره

شما یه کار کن غرورش نشکنه مثلا من به بابام گفتم باباجونم هروقت دوس داشتی بکشی بکو دخترم ببرم اتاق دیگه چون ضعیفه تا بابا جونم راحت باشه

هیچوقت مستقیم و دستوری نگو گلم

بابامم با مامانم میاد بمونه خونمون. چون مامانم بیاد دیگ تنها میمونه 

بخدا داداشم کوچیک بود داییم میومد بچه رو از خواب بیدار میکرد چلپ چلپ ماچش میکرد بعد ادمیه که سیگار رو با سیگار روشن میکنه 

یعنی ما اگ میخواسیم از کارا این داییم حرص بخوریما الان سکته کرده بودیم از حرص  

بچه رو بسپر به خدا انشاالله که چیزایی که نگرانشی اصلا پیش نمیاد که بخوای تذکر بدی عزیزم 

قدم نی نی ات پر از خیر برکت باشه انشاالله پیشاپیش تبریک‌میگم 

التماس دعا 

بخدا داداشم کوچیک بود داییم میومد بچه رو از خواب بیدار میکرد چلپ چلپ ماچش میکرد بعد ادمیه که سیگار ر ...

ممنونم عزیزم.ان شاالله

در من زنی دیوانه فریاد میزند…