2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه ترم آی تی خوندم. همش برنامه نویسی بود 

واسه پروژه ترم دو، برنامه  paint کامپیوتر رو نوشتیم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

با سی پلاس پلاس

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
هنوزم کار میکنی یا ادامه تحصیل یا ولش کردی؟

رشته م رو عوض کردم. واحدها رو تطبیق زدم

It از اون رشته هایی بود که فقططط باید سرت تو کتاب و کامپیوتر بود

از کجا باید شروع کرد  من اصن هیچی از برنامه نمیدونم  ولی به کامپیوتر علاقه دارم

خوب اول همه مجردی یا متاهل؟ از هر کجا که علاقه بیشتر داری یکی به برنامه ها علاقه داره یکی به سایت یکی به اپلیکیشن .. یه سری برنامه ها و کارای بیسک هست برای همشون که باید بلد باشی ولی مثلا اون برنامه تو برنامه نوسی خیلی کاربرد داره اما تو سایت در حد 20 درصد کاربرد داره .. بعد طبق اون چیزی که میخایی منابع بگیر بخون یا تو اینترنت یه جستجو موفق داشته باشه وسراغ سایت های اموزشی رایگان و پولی برو .. به مرور یاد میگیری