2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توچرا؟؟

دنبال درمان برای باردار شدنم.حس دونده ای رو دارم که هی میدوئه و ب خط پایان نمیرسه.....هرماه بعد از پریود باز جون تازه میگیرم و باز پریود ک میشم از پا درمیام

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
آخه بعضی وقتا مردا طوری باهات رفتار میکنن که حالت از خودت به هم میخوره که این قدر ضعیفی

ما خودمون نباید اجازه بدیم.نقطه ضعف دستشون نباید داد.

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
آخه بعضی وقتا مردا طوری باهات رفتار میکنن که حالت از خودت به هم میخوره که این قدر ضعیفی

به نظر من از همون اول نباید ضعف نشونشون بدین هرچقد تخس و غد تر اونا بیشتر جذبتون میشن ولی اگه بخوای با هرکارش خودتو ضعیف جلوه کنی باز بدتر میکنن

به نظر من از همون اول نباید ضعف نشونشون بدین هرچقد تخس و غد تر اونا بیشتر جذبتون میشن ولی اگه بخوای ...

اصلا نمیخوام جذبم بشن دلم میخواد بشم همون دختر مستقل ومغرور وقوی ۱۵ سال پیش