مبلامون خراب شده بحدی که ابرهای دسته هاش همه ازبین همه فقط چوب هس خیلی بدجورشده میخاستم همینجوری بدم مادرشوهرم شوهرم گفت بده عیب نداره بعد مادرشوهرم یروز میخاست یروز میگفت نمیدونم ببرم یانع هی ناز میکرد منم ابجیم گفت میخام گفتم بیا ببر زنگ زدن اومدن بردن حالا کلی شوهرم قشقرق بپا کرد دیگه عمرا مبل بخرم تو ارزوش بمون بشین رو زمین خشک آدم شی و فلان وفلان انقدر گفت که قلبم دردمیکنه اخه مبلا خیلی خراب شده بود یک نفرش هم چوبش شکسته بود حالا دادو بیدادوهوار که پولی که میخام مبل بخرم نمیخرم میخام بدم روقرض مامانم 😢دیوونه شدم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️