2777
2789
عنوان

ب نظرتون خدا بدی های شوهرم رو. می بینه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 123 پست
عزیزم خدامیبینه ولی انگارخوشش میاد خودش تو قرآن گفته اگر زنتون ب حرفتون نبود کتکش بزنین😢😢بخدا خیلی ...

سلام من داشتم این تاپیکو می خوندم این حرف شما رو دیدم 

برا همین عضو شدم . عزیز دلم چون می دونم منظور بدی نداشتی و این طور به گوشتون رسیده گفته خوبه آیه رو براتون بفرستم نا خدای نکرده سوءبرداشت نشه. چون اصلا این چیزی که میگید نیست

وَاللَّاتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلَا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَبِيلًا إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا

آیه 34 نسا هست.

میگه اگه خانم در مقابل تقاضای شوهرش در مورد مسائلی که مربوط به حقوق شوهره سرپیچی کرد اول بهشون تذکر بدید. اگه حل نشد تو رخت خواب بهشون پشت کنید( جای خوابتونو جدا نکنید) و اگه حل نشد  آنها را تنبیه کنید ، و اگر از شما پیروى کردند به آنها تعدى نکنید و ( بدانید ) خداوند بلند مرتبه و بزرگ است ( و قدرت او بالاترین قدرتهاست ) . 

در مورد تنبیه هم  در صورتی که مراحل پیشین جواب گو باشد این مرحله اجرا نخواهد شد. طبق کتب فقهی، باید ملایم و خفیف بوده و باعث شکستگی و جراحت و کبودی بدن نشود.  تنبیه بدنی؛ خود نیز دارای مراتبی است و حتی در روایات به زدن با چوب مسواک هم اشاره شده است. 

این مسئله مختص به زنان نبوده و در مسئله ناسازگاری مردان نیز حاکم شرع موظف است مردان متخلف را از طرق مختلف و حتی تعزیر (تنبیه بدنی) به وظایف خود وادار کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدام آیه از قران؟

سلام آیه رو نوشتم . این طور که گفتن نیست . برای روابط خاص زن و مرد اگه خانم تمکین نکنه . بعد از اینکه میگن تذکر بدید اگه نشد تو رخت خواب پشتتونو بهش کنید تا متوجه ناراحتی شما بشه و اگه بازم نشد. تنبیه بدنی . اینم غیر از کتکه. نباید جاش بمونه یا جراحتی پیش بیاد. اینم حالت خیلی خاص ممکنه اتفاق بیفته که خانم اصلا تا این مرحله پیش بره.

بعدم ما همه ی آیات قرآن رو که حتی در مورد طلاق هم گفته که باید با خوبی از هم جدا شید و ... . همه روایات رو برای لزوم خوش خلقی مرد تو خونه اومده رو ول کنیم و بیایم یه تعبیر غیر منصفانه بگیم که خدا خودش گفته زنا رو بزنید اصلا درست نیست. 

حتما همه شنیدن اون صحابه پیامبر (سعد ین معاذ) رو که از مجاهدین بوده و خیلی کارش درست بوده. پیامبر وقتی با کلی احترام خاکش می کنن و میگن خیلی از ملائکه اومدن تشییع و ... . مادرش میگه بهشت گوارات باشه حضرت می گن مادر سعد! درباره امر پروردگار اين­گونه با قاطعيت سخن نگو! همينک قبر، چنان فشاري بر فرزندت سعد وارد ساخت که شيري که در دوران کودکي از سينة تو نوشيده بود، از سر انگشتانش خارج شد.

دلیلش رو می پرسن . پیامبر میگن: برا اینکه  اخلاقش با اهل و عيالش اندکي بد بوده است.

ببخشید پر حرفی کردم. 

فعلا ک گفته بزنید..... من ک اینقدر توزندگیم شکست خوردم اینا برام مهم نیست  دیگ

انشاالله زندگی خوبی داشته باشی عزیز. گفته اما کی و چه طورش و چراش مهمه. . هر مکتب اجتماعی قوانین جزایی داره . مشکل ما اینه که همه رو با هم نمی بینیم و هم بد فهمیدیم هم بد اجرا میکنیم .