2777
2789
عنوان

چجوری طلاهامو بگیرم

692 بازدید | 60 پست

بچه ها من عقدم بعد همسرم میخاست چند وقت پیش ماشین بخره تمام سکه هاو طلاهایی ک سر عقد کادو گرفته بودمو ازم گرفت ولی الان فهمیدم نفروخته. من خودم تو اینچیزا  نیستم زیاد ولی حس میکنم با سیاست ازم گرفته. اگرم بگم بده میگه توگاوصندوق ما جاشون امنه ازین نظر راست میگه ولی من میخاستم خودم یه ربع سکه بفروشم واقعا ب پولش احتیاج دارم. بنظرتون چجوری با سیاست یکاری کنم بهم برگردونشون؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخواست پس بده که نمیگرفت

دخترا تو عقد هیچ کاری بدون مشورت پدر و مادرتون انجام ندین

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
از زن داداش من یاد بگیر چند ماهه عروسی کردن،داداشم میگه اصلا نمیدونم طلاهایی که واسش خریدم کجاست نیو ...

لامصب😂😂دختر احمدی نژاد نباشه

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

من بودم بدون سیاست می گفتم طلاهامو بده بپوشم چیه عروسم هیچی نپوشیدم زشته

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

بگو دلم واسشون تنگ شده میخوام ببینمشون

یادم رفته چه شکل بودن

بعد برو یه ربعشو بردار

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

اون طلاو کادوها رو با توافق هم‌ بفروشین میخوای

با دروغ بگیری و بفروشی؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!