2777
2789

من داشتم درمان شد

دوسال ونیم.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حس میکنم در اینده به این مشکل دچار بشم

اصلااااااا همچین فکرییی نکن. اصلا.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

به نظرم اول مشکل رو حل کنید. بارداری تو این شرایط یعنی مشکل رو مشکل آوردن. همینجوری که این مساله باعث سردی رابطه میشه دیگه با وجود بچه....

خیلی راحت حل میشه اگه یه دکتر خوب انتخاب کنین. من نداشتم ولی دیدم اینجا یه خانومی تاپیک زده بود و درمان شده بود.

موفق باشید😚

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

تو رابطه مشکلی ندارم دیگه. اما مطب دکتر که میرم یکم هنوز مشکل دارم. باید خودم بهش کمک کنم .اما بازم دارم رو خودم کار میکنم خداروشکر بهتر شدم خیییلی بهتر

زن داداش من بعد یکسال از عروسیشون ....دوتا هم پشت هم زایید بازم میخاد

چطوری؟؟؟مگه کسی که واژینیسموس داره در مقابل د خ و ل مقاومت نمیکنه؟؟

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
یعنی با وجود واژینیسموس؟؟ بدون دخول؟؟

بله یکی از فامیلای ماهم همین طور شد دوتت بچه بدون نزدیکی.

من اینجوری نبودم ولی ترس شدید از رابطه داشتم تا مدتها بعد از ازدواج هم دختر بودم.

مشاوره رفتم خیلی کمک کرد

دکتر زنان هم خیلی خوبه دکتری که با حوصله باشه وقت بزاره

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁