2777
2789
عنوان

بارداری و زخم دهانه رحم

5216 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها سری پیش رفته بودم دکتر گفت عفونت داری برام مترونیدازول و اینا نوشت هر ۸دساعت تا ۱۰ روز گفت ۱۰ روز دیگه بیا ببینم خوب شدی یا نه .. منم چون ماه رمضان شده بود نتونستم سر ساعت بخورم قرصا رو ... کلا نخوردم ۱۰ روط بعد رفتم برای معاینه گفت زخم دهانه رحم داری!! گفتم سری پیش ک گفتید عفونت گفت فرقی نمی کنه یکیه 

یعنی چی آخه

گفت صبر کن قرصاتو بعد ماه رمضون بخور ک سر ساعت باشه ..

الان حالا چیکار کنم برای بارداری مشکل ایجاد می کنه زخم؟ 

اقدام کنم یا ن بذارم زخمم خوب شه ؟

اصلا یاردار میشم الان اگه اقدام کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زخم اگه الان درمان نکنی بیشتر میشه، دارو هاتو بخور، 

خدا روزه رو گذاشته واسه سلامتی نه اینکه آدما با روزه گرفتن به بدنشون صدمه بزنن.. 

تا زخمت خوب نشده نباید باردار شی چون باعث سقط میشه. 

اگه عمیق باشه فریز میکنن خوب میشی و اقدام کن اون موقع

الان اقدام نکنم پس؟

اصلا، خطر ناکه، دورو بریام زخم داشتن یکیشون فریز نکرد و تو ماه 5 سقط شد بچش. روزتو فعلا نگیر داروهاتو استفاده کن، و اگه تونستی یه دکتر دیگه هم برو اونم گفت زخمه ازش بخا فریز کنه که زودتر خوب شی. خیالت راحت میشه

عزیزم من طبق تجربه م بهت میگم برو پیش یه دکتر دیگه.  اگر اونم تشخیص زخم داد بعد درمان کن. 

زخم با عفونت یکیه ؟؟!!

مگه میشه ؟🤔

من میرفتم پیش یه دکتر پولکی، الکی میخواست بدون درمان و دارو سریع واسم فریز کنه. خدا میخواست که نرفتم. چون دکتر بعدی گفت اصلا زخم نداری . و منم علائم زخم رو نداشتم ...

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

فریز اصلا خوب نیست . چون باعث میشه سلول های سرطانی تو آزمایش پاپ اسمیر دیگه نشون داده نشن و ...

دکترای با علم و انصاف اول دارو میدن واسه درمان زخم .و فریز کردن رو میذارن واسه آخرین راه و مرحله...

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
اصلا، خطر ناکه، دورو بریام زخم داشتن یکیشون فریز نکرد و تو ماه 5 سقط شد بچش. روزتو فعلا نگیر داروهات ...

اخه گفتش بعد ماه رمضون داروهاتو استفاده کن 

نگفت ک الان بخور داروتو.. گفتم چیزی نمیشه گفت نه

بعد گفتم اقدام کنم گفت اره بکن اگه شدی ک هیچی فعلا درمان نمی کنیم

اخه گفتش بعد ماه رمضون داروهاتو استفاده کن  نگفت ک الان بخور داروتو.. گفتم چیزی نمیشه گفت نه ...

یه دکتر دیگه هم برو حتما، ان شالله که زخم نیست. عفونت هم الان داروتو بخور که بیشتر نشه و زودتر خوب شی، عفونت هم باعث سقط میشه. ببین دکتر دیگه چی میگه.