2777
2789
امشب با دل شکستم برات دعا کردم دامنت سبز بشه و خدا یه نی نی سالم بهت بده انشالله به زودی تاپیک باردا ...

فداتشم 😚ممنونم مهربونم 

انشاالله خدا حاجت دل شمارو هم بده 

چشم حتما تگ میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبوری کن عزیزم انشاالله ب زودی مثبت بشه

صبوري جي 😔😔😔

دوساله هرروز دكترم اين ماه اي وي اف كردم همش دوتاجنين داشتم هموناروهم گزاشتن برام روز يازدمه انتقالمه رفتم ازمايش منفي شد😔😔😔😔😔

دارم دق ميكنم اشكاي شوهرمو ميبينم دلم ميخادخودموبكشم😔😔😔😔

وقتی شماهارو میبینم هر لحطه خدارو شکر میکنم واسه داشتن دوتا دسته گلم اخه قبلش یه امر عادی بود برام و حس میکردم خدا وظیفه اش ک بده بچه ب ادم....

خدایا بحق همین ماه عزیز بحق ۵ تن که هر چیزی ک تو این دنیا وجود داره محض خاطره اوناست دامن تک تک کسایی ک بچه میخان رو سبز کن  خیلی دلم گرفت واستون

بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....
 صبوري جي 😔😔😔 دوساله هرروز دكترم اين ماه اي وي اف كردم همش دوتاجنين داشتم هموناروهم گزاشت ...

الهی بگردم😔چن وقته منتظرین؟

ولی هیچوقت ناامید نشو عزیزم 

خدا تو دلای شکسته جا داره ، برای خدا هیچ چیز غیر ممکن نیست .انشاالله بزودی دامنت سبز بشه 

منم با اینماه میشه 3 ماه الهی خدا به هرکی میخاد بچه سالموصالح بده تواین ماه مبارک... منم میخام مامان ...

انشاالله همه مون ب زودی مامان بشیم و هیچکس اینجوری منتظر نباشه

الهی بگردم😔چن وقته منتظرین؟ ولی هیچوقت ناامید نشو عزیزم  خدا تو دلای شکسته جا داره ، برای خد ...

دوساله 

دوبارعمل كردم اندازه موهاي سرم دارومصرف كردم تويك هفته فقط سي تا امپول زدم 😔😔😔😔😔😔

خدايا چرا ب من نگاه نميكني😭😭😭

من قبل اینکه بخام اقدام کنم رفتم دکتر.. اونم گفت شما تا یکسال اقدام کنید اگه خدانکرده بچه دارنشدین برین دنبال دکتر و اینحرفا.. خدا صدای همرو میشنوه هیچوقت ناامید نشین فقط

من نذر كردم اما ازمايشم امشب منفي شد

عزیزم من هرجا گرفتار دیدم شهدارو معرفی کردم شکر خدا حاجت گرفتن اکثرشون ،،،، گلم نمیدونم  چند وقته نذر کردین دوماه شده یانه ؟ چون اکثر کاربرهایی که توسل کردن و نذر کردن بعداز دوماه نتیجه گرفتن یا ۶ماه بعدش 

شماهم نا امید نباشین خدابزرگه 

هرچی خیر و مصلحت خدا باشه همون میشه عزیزم

شهدا هم وسیله هستن خداباید حاجت بده 

توکل بخدا کن  اسکرین اگه ارسال بشه میفرستم ببین یه کاربر نیم ساعت پیش گفتن که مادرشدن 

شما هم توکل کن بخدا 💖

یاعلی  

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .