2777
2789
عنوان

دمنوش گیاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 31 پست
قوووبونت😊  رزماری چطوری بگم‌  یه سرچ بکنی تو نت میاد والا نمیدونم چطوری توصیف کنم عطرش تو ...

چقد خوووب . 

یعنی دیگ چایی معمولی نمیخوری؟

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ترکیبی میخورم دمنوش های گیاهی کلا خوشمزه نیستن آنچنان توشون غنچه گل رز و هل و زعفرون و چوب دارچین بنداز تا خوب شه

من گرنه-قاصدک-بابونه- آویشن میخورم گاه یترکیبی گاهی جدا جدا و با این چیزایی که گفتم خوش عطرش میکنم.(این دمنوش ها تلخ نیستن)

بعضی دمنوش ها خیلی تلخن مثل مریم کلی و مرزنجوش و اسطوخدوس اینا رو باید حتما با عسل شیرین کنی و گرنه سخته خوردنش

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
چقد خوووب .  یعنی دیگ چایی معمولی نمیخوری؟

فقط صبحانه میخورم اونم با هل و دارچین میخورم 😁😁😁 

چون من کلا سوداویه طبعم سردرد گرفته بودم رفتم طب سنتی این رو گفت بخور گفت چایی کم بخور 

من ترکیبی میخورم دمنوش های گیاهی کلا خوشمزه نیستن آنچنان توشون غنچه گل رز و هل و چوب دارچین بنداز تا ...

وای قاصدک چیه ؟؟براچی خوبه؟؟

فقط صبحانه میخورم اونم با هل و دارچین میخورم 😁😁😁  چون من کلا سوداویه طبعم سردرد گرفته بودم ...

نوش جونتون باشه عزیزم . 

منم شنیدم اونا ک علبه سودا دارن حجامت کنن. 

شما انجام دادی؟

نوش جونتون باشه عزیزم .  منم شنیدم اونا ک علبه سودا دارن حجامت کنن.  شما انجام دادی؟

مرسی عزیزم 

برا مردا خوبه حجامت ولی برا خانوما کیسه کشیدن بدنشون مخصوصا کف پا با سنگ پا عین حجامت میمونه 

وای قاصدک چیه ؟؟براچی خوبه؟؟

برگ گیاه قاصدک تونت بخون خاصیت های متفاوت داره

من برا پاکسازی بدن میخورم. ضد عفونی کننده بدن هست برا کبد خوبه و ضد سرطان

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
مرسی عزیزم  برا مردا خوبه حجامت ولی برا خانوما کیسه کشیدن بدنشون مخصوصا کف پا با سنگ پا عین حج ...

وای ماشالله بشما . چقد خوب یادم دادین . مممنونمممم

برگ گیاه قاصدک تونت بخون خاصیت های متفاوت داره من برا پاکسازی بدن میخورم. ضد عفونی کننده بدن هست بر ...

چ عالیییی ... مرسی اصلا تاحالا اسمشم نشنیده بودم . ممنونم .

مرسی عزیزم  برا مردا خوبه حجامت ولی برا خانوما کیسه کشیدن بدنشون مخصوصا کف پا با سنگ پا عین حج ...

تهرانید شما؟؟

بلدین کدوم عطاری تو مولوی جنساش اصل و خوبه