2777
2789
عنوان

بچه ها تعبیر خواب کسی بلده ؟؟؟؟؟خیلی ذهنم مشغول

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 42 پست
بله زنده هستن ، نذر ندارم فقط این من بارداریمو نذر امام رضا کردم چند روز دیگه موعدمه ... دوسال منتظ ...

خوب این هم یه نذره دیگه .انشالله که جواب میگیری به فال نیک بگیر گلم. دامنت سبز میشه انشالله ☺

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
مامان منم خواب دیده بهم نقل و تیکه پارچه سبز میده واینکه تو اقدامم🤔تعبیرش چیه

شما هم پس مثل منی ....بچه ها میگن بارداری 😢

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که جواب میگیری به فال نیک بگیر گلم. دامنت سبز میشه انشالله ☺

وای 😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
وای 😭😭😭😭😭😭😭😭

❤❤❤❤

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بچه پسر میاری 

واییی یعنی ممکن باردار باشم 😢😭😭ای خدا 

جواب منم بدین

عزیزم من معبر نیستم فقط ی چیزهای خیلی کمی میدونم. انشالله که خدا همه ی مادران در انتظار رو خوشحال میکنه

وای خداکنه😣اخه شوهرمم خواب دیده دوتاحلقه طلا دستشه

عزیزم 💓.....انشالله که دامنت سبز میشه ....

واییی یعنی ممکن باردار باشم 😢😭😭ای خدا 

ای جووونم ان شالله ک بارداری نی نی پسرم داری 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
ای جووونم ان شالله ک بارداری نی نی پسرم داری 

ممنونم از دلگرمیت ....اشکام داره میاد همینجوری 

فوت کرده مادرشوهرت؟ واینکه پارچه رو گرفتی ازش؟

خیر زنده هستن ، یادم نیست ولی تو دلم خوشحالم شدم پارچرو از بین پارچه ها کشید بیرون یادم نیست گرفتم یا نه