2777
2789
عنوان

طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4547 بازدید | 76 پست
گر‌گرفتگی شدید هم دارم درمان داره؟؟؟یائسه زود رس نیستم  سنمم ۲۸

خانم‎هایی که به سن یائسگی نرسیده‎اند ولی قاعدگی آن‎ها قطع شده است و دچار یائسگی زودرس گشته‌اند، از دم‎کرده شاه‎تره به مدت 8 روز در ماه استفاده کنند، اگر چنانچه بعد از 8 روز استفاده به مدت 10 روز قاعدگی باز نشد، سپس 8 روز دیگر استفاده کنند.شاتره مدر بوده، پزشکان طب سنتی معتقدند،شا‎تره مسهل اخلاط سه‎گانه می‎باشد، خصوصاً سودا و تلخی صفرا سودای سوخته را از بین می‎برد

خواص جوانه ماش می‌توان به کنترل قند، فشار و چربی خون، تقویت سیستم قلبی عروقی، تقویت معده و دستگاه گوارش و رفع گرگرفتگی زنان یائسه اشاره کرد.

من بلغم شدید دارم استخونام به شدت درد داره  اما گرمی هم که میخورم التهاب میگرم گلو گوش حلق بین ...

سلام عزیزم شما اول وزن تون رو کاهش بدین ما وزن رو کاهش میدیم ..

علائم غلبه بلغم:

سفیدی (رنگ صورت، چشم، زبان، ادرار، مدفوع، خون حجامت)
خلط پشت گلو
پرآب بودن دهان و آبریزش دهان هنگام خواب
بی مزگی آب دهان
ضعف اراده و حافظه
گوشه گیری
بی حوصلگی
ضعف چشم
ضعف گوش
غالب دردهای پیری
سردی و سرمایی بودن بدن
پژمردگی بدن بویژه پوست
سردی دست و پا
سفیدی مو و ریزش مو
غالبا چاق و بی تحرک
پف کردگی
چاقی صورت و بدن
رماتیسم مفصلی
فلجی و لقوه
درد معده و پهلو

درمان غذایی 
یک انگشت عسل ناشتا
خوردن آب جوش (سریع ولرم شده با ظرف به ظرف کردن ناشتا بصورت جرعه جرعه) ،روغن زیتون ،سیاهدانه
آب باران و ماه نیسان
کندر ،کشمش و مویز ،سیب
مرزه ،تربچه ،زیره ، پونه کوهی
خوردن سویق عدس گندم و جو ناشتا و خشک
افطار با آب ولرم
شکر طبرزد
خرمای برنی و عجوه
پیاز
ساقه ترب
زردک
آویشن ،نمک دریا ،شلغم، کلم قمری ،کدو حلوایی ،سبزی تره، گوشت (کبوتر – شتر – گنجشک)
همه میوه های رسیده و شیرین

1. مالیدن روغن سیاهدانه به سر به مدت 40 شب
2. خوردن یک قاشق غذاخوری عسل موقع خواب
3. مصرف ارده و شیره انگور، 5 وعده در هفته
4. کاهش جدی سردیها
5. خوردن روزانه 14 عدد پسته حداقل به مدت یک هفته

کارهای مفید

ناشتا به حمام رفتن (سونا)
مسواک ،روزه
مسواک ناشتا با ( هلیله– خردل )
جویدن کندر
قرائت قرآن
کثرت شانه زدن به صورت و سر
نگاه کردن به زیبایی و آدمهای خوش اخلاق
پشت به آفتاب نشستن
سرمه کشیدن
جماع
کوتاه کردن مو
ماساژ با روغن
کم خوری
کم نوشیدن
افزایش  گرمی و خشکی

ممنوعات

ماهی
غذاهای سرد و مرطوب
نگه داشتن بول
خوردن سبزیجات تر
شورها
زیاد آب نوشیدن
نوشیدن آب بین غذا
گوشت بز و گاو
آب یخ
سالاد
خواب بعد از غذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان کم کاری تیروئید رو لطفا بگید  با دستور و مدت مصرف و میزان تاثیر ش

علائم کم کاری عبارتند از:

کاهش ضربان قلب، تغییرات در فشار خون، چاقی مفرط، افزایش وزن، ریزش مو، خشکی پوست، اختلال در خواب، ضعف و خستگی، تحمل نکردن سرما، یبوست، فراموشکاری، کم خونی، کاهش سوخت و ساز بدن، ورم صورت، اختلال قاعدگی، پوست سرد و خشن، کاهش تعریق و رنگ پریدگی لب ها.
اگر شما هم به برخی علائم فوق مبتلا هستید، پیشنهاد می شود به یک متخصص برای بررسی وضع تیروئید مراجعه کنید.

کم کاری تیروئید پس از دیابت، شایع ترین بیماری غدد درون ریز بدن است.
اما چرا کم کاری تیروئید طیف وسیعی از علائم را به همراه دارد؟

وظیفه هورمون های تیروئید که آن را «تیروکسین» می نامند، تنظیم سوخت و ساز بدن و فعالیت دیگر ارگان های بدن است و کمبود آن باعث علائم مختلف و متفاوتی در بدن می شود.
مصرف برخی مواد غذایی در کم کاری تیروئید ممنوع است؛ ازجمله کلم، شلغم، سویا، بادام زمینی، آجیل و اسفناج، این مواد غذایی باعث اختلال در کار غده تیروئید می شود
علت دقیق این بیماری مشخص نیست، ولی کم بودن ید بدن، مصرف بعضی داروهای اعصاب و روان، بیماری های سیستم ایمنی و التهاب تیروئید می تواند از علل آن باشد. زنان بیشتر از مردان به این بیماری مبتلا می شوند. درمان اصلی کم کاری تیروئید، مصرف داروی لووتیروکسین البته با نظر پزشک است که در بسیاری از بیماران شاید تا پایان عمر ادامه می یابد. اما روش های طبیعی و تغذیه ای وجود دارد که می توان وضع بیمار را بهبود بخشیده و به درمان کمک کند.
توصیه های غذایی به مبتلایان به کم کاری تیروئید
* این افراد بهتر است رژیم کم کالری داشته باشند، مصرف بیشتر میوه و سبزیجات، به ویژه سبزیجات پخته کاملاً توصیه می شود.
* مصرف نمک یددار در پیشگیری و درمان کم کاری تیروئید ضروری است، اما نمک یددار را هرگز نباید در معرض نور قرار دهید، بنابراین از نمکدان یا ظرف شیشه ای برای نگهداری آن استفاده نکنید. نمک را به مقدار کم و در پایان پخت غذا اضافه کنید، اگر از ابتدا این نمک مورد استفاده قرار بگیرد تأثیر خود را در طول پخت از دست می دهد.
نکته مهم آن که زیاده روی در مصرف نمک یددار خود باعث مشکل تیروئید می شود.
* بیماران کم کاری تیروئید مستعد کم خونی هستند، بنابراین مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند جگر توصیه می شود.
* دریافت مقادیر کافی از انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین ب کاملاً توصیه می شود؛ زیرا ویتامین های گروه ب در تولید هورمون تیروئید نقش دارند، مصرف مکمل های غذایی و مولتی ویتامین ها با نظر پزشک معالج برای این بیماران جایز است.
* این افراد باید از منابع غذایی ای استفاده کنند که دارای ویتامین A و E هستند و میوه هایی چون توت فرنگی، آناناس، موز، سیب، هویج و فلفل دلمه ای را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
سیب و توت فرنگی
* غذاهای دریایی مانند میگو، ماهی تن، ماهی ساردین و جلبک دریایی به دلیل غنی بودن از مقادیر بالای ید می تواند مفید باشد. البته توجه داشته باشید ماهی آب های شور نسبت به انواع پرورشی مفیدتر است.
* خوردن گوشت مرغ هم برای این بیماران مفید است.
* بیمارانی که از کم کاری تیروئید رنج می برند بهتر است به اندازه کافی آب بخورند و از خوردن زیاد نوشیدنی های کافئین دار و قندی اجتناب کنند.
* گیاه جینسینگ در تأمین سلامت و تحریک و ترشح هورمون تیروئید و افزایش متابولیسم بدن مؤثر است.
* گیاه کوهوش و پنج انگشت نیز در کنترل کیفیت تیروئید مؤثر است.
توجه داشته باشید هیچ داروی گیاهی یا روش دیگری جایگزین داروهای کم کاری تیروئید که پزشک شما تجویز کرده، نخواهد شد و روش های فوق صرفاً به عنوان روش های کمکی می تواند مؤثر باشد، نه جایگزین دارو.
ممنوعیت های غذایی
* مصرف برخی مواد غذایی در کم کاری تیروئید ممنوع است؛ ازجمله کلم، شلغم، سویا، بادام زمینی، آجیل و اسفناج، این مواد غذایی باعث اختلال در کار غده تیروئید می شود.
گیاه کوهوش و پنج انگشت نیز در کنترل کیفیت تیروئید مؤثر است
* همچنین خوردن گلابی و هلو و ارزن نیز توصیه نمی شود.
* بیمارانی که کم کاری تیروئید دارند، بهتر است مصرف چربی، قند و پروتئین های حیوانی را تا حد امکان کاهش دهند، چون این افراد به دلیل اختلال در سوخت و ساز مستعد چاقی و افزایش وزن هستند.
* افرادی که از این بیماری رنج می برند، باید از خوردن زیاد نوشیدنی های کافئین دار و قندی اجتناب کنند.

* بیمارانی که کم کاری تیروئید دارند باید از مصرف قندهای ساده مانند قند و شکر، شیرینی جات پرهیز کنند.

پک کم کاری تیروئید هم داریم ...بیایید تل بهتون بگم در موردش 

@tahereh_nn

سلام عزیزم شما اول وزن تون رو کاهش بدین ما وزن رو کاهش میدیم .. علائم غلبه بلغم: سفیدی (رنگ صو ...

عزیزم اینارو انجام دادم التهاب گرفتم به شدت احساس خشکی کردم وزنمو 5 تا کاهش دادم اما تحمل گرسنگی ندارم به شدت فشارم افت میکنه ورزش هم زانو دردم. تشدید کرد سوناهم تحملش واسم سخت بود

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
پسرم دوسال و نیمشه صفراویه اشتهاش خوبه اما کم وزنه و رنگ وروش زرد شکمشم همیشه سفته

#درمان_غذایی

رای رفع تشنگی خرما با آب خورده شود
آلوی سیاه تازه ،کاسنی ،خرفه، شاهتره،
افطار با آب ولرم ،آب سرد، ملین ها ،گوشت بره گلابی سیاه نوبرانه ،سرکه ،روغن زیتون
کشمش و مویز ،انار قبل و بعد از حجامت
برگ چغندر ،کاهو ،کدو خورشتی
ماهی تازه کبابی بعد ازحجامت
غذاهای مرطوب و سرد
خوردن عسل
نوشیدن آب سرد
زرشک
میوه های تر (خیار چنبر – گلابی – انار شیرین – آلوی سیاه – سیب – آلبالو – انگور – زردک)
سویق عدس و گندم و جو (خشک و ناشتا خوردن)
ترشیجات
ماهی غیرپرورشی
بارهنگ
مغز فلوس
اسفرزه

خوردن شربت آبلیموی تازه با عسل روزی دو لیوان
انجام حجامت عام در صورت برطرف نشدن علائم غلبه صفرا

کارهای مفید

باد زدن
راست ایستادن
یک انگشت عسل با آب سرد و کندر
جماع
کم تحرکی
نگاه کردن به کسی که دوست دارد
شانه با عاج
استراحت کردن
حمام رفتن بعد از غذا
آب بازی ،قی عمدی

ممنوعات

گوشت چرب
بو کردن عطر مصنوعی
خوردن غذاهای با طبع گرم و خشک
خوردن آب معدنی و آب راکد و آب آفتاب خورده
فریزری ها و زودپزی ها
غذا داغ خوردن

برای درمان یبوست کودک خاکشیر رو در اب گرم خیس کنید و به کودک تون بدین یبوستش برطرف میشه 

اگه تو آب سرد خیس کنید و بهش بدین اسهال رو برطرف میکنه

من پلی کیستیکم موهام خیلی نازک و کم پشت شده ریزششم زیاد شده راه حلی براش دارین

گل صدتومانی از عطاری بگیرین به عنوان دارو برای دردهای دوره ای مثل فیبروئید مصرف می شود، اما اگر با شیرین بیان باشد می تواند علائم تخمدان پلی کیستیک را از بین برده و به باروری کمک کند.

برای ریزش مو 

یک قاشق غذاخوری از پودرکتیرا، پودر برگ گزنه و پودر خاکستر پرسیاوشان را بایک لیوان آب جوش ترکیب کرده
✅پس از یکساعت به مدت دو ساعت روی موها قرار دهید.
تا چهل روز  انجام بدین 💕

گل صدتومانی از عطاری بگیرین به عنوان دارو برای دردهای دوره ای مثل فیبروئید مصرف می شود، اما اگر با ش ...

خیلی ممنون از لطفتون فقط این خاکستر پرسیاوش چیه یعنی پرسیاوشو بسوزونم خاکسترشو استفاده کنم بعد ببخشید یه سوال دیگه من سوهرم کبدش چربه خیلیم کلافه و عصبی هستو عرقم زیاد میکنه مخصوصا شبا میشه لطفا راهنماییم کنی برا کبدش چی خوبه چکارکنم

این نیز بگذرد...                                   
 چجری طبع مون رو تشخیص بدیم ، من مشخصاتم اینه زود عصبی میشم ، کم خون هستم ، لاغرم اگر چاق شم بی ...

گر گرفتگی (داغ شدن بدن)
عصبانیت و زود از کوره در رفتن
زردی رنگ صورت چشم و زبان ادرار مدفوع و خون حجامت
گرمی و خشکی بدن
لجبازی و نافرمانی ،تب درونی
احساس خستگی (هنگام صبح)
ریزش مو درجوانی
بی اشتهایی
استفراغ آب زرد یا سبز حتی  اسهال
گرمازدگی
بعضی بیماری های کبدی
تعریق، عرق دست و پا
عطش
نا آرامی و اضطراب درونی
سردرد و میگرن
اختلالات عقلی
بزرگ شدن صفرا
تلخی دهان
بوی بد و گرم دهان
نمیتواند در اول شب بخوابد لذا دیر به خواب رفته صبح هم دیر از خواب بیدار شده و خواب آلوده هستند

این علائم رودارین؟

و اینکه دوست عزیز آیا توی طب سنتی درمانی برای سنگ کیسه صفرا به اندازه 18میل هست ک ، انجام بدیم و سنگ ...

بله هست عزیزم  یکی از این گزینه ها رو تا چهل روز انجام بدین 

گزینه اول سرکه انگبین هر ۸ ساعت یک لیوان
نخوردن آب یخ (به ویژه ناشتا) و آب بین غذا

گزینه دوم ۵واحد روغن زیتون بعلاوه ۲ واحد زردچوبه هر ۱۲ ساعت1قاشق مرباخوری

گزینه سوم برای معالجه سنگ کیسه صفرا مقدار 30 الی 40 گرم برگ تازه گزنه را در یک لیتر آب جوشانده در مدت 48 ساعت بین غذا مصرف نمایند.

گزینه پنجم برگ خشک آن را یک قاشق مرباخوری در یک لیتر آب جوشانده یا دم کنند پیش از هر غذا یک فنجان میل کنند.

گزینه ششم برگ گزنه باید در سایه خشک شده باشد البته برگ تازه آن بهتر است

عزیزم اینارو انجام دادم التهاب گرفتم به شدت احساس خشکی کردم وزنمو 5 تا کاهش دادم اما تحمل گرسنگی ندا ...

ما با دمنوشها ها لاغر میکنیم  ....دمنوش ها باعث میشن اصلا گرسنه نشین  

ما با دمنوشها ها لاغر میکنیم  ....دمنوش ها باعث میشن اصلا گرسنه نشین  

اینا شنیدم الکیه

رفتم عطاری کلی از این دارو ماروها و دمنوش ها داد جواب نداد

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
خیلی ممنون از لطفتون فقط این خاکستر پرسیاوش چیه یعنی پرسیاوشو بسوزونم خاکسترشو استفاده کنم بعد ببخشی ...

عطاری بگین بهتون میده اگه اماده داشته باشه 

اگه گیر نیاوردین این نسخه رو استفاده منید تا 40روز

6گرم گزنه
30گرم چای کوهی
👌در1لیترآبجوش ریخته بجوشانید
تانصف شودشبها مقداری ازاین مایع رابه سربمالیدوصبح بشوئید