2777
2789
عنوان

آقایان و. خانم. های متاهل

296 بازدید | 26 پست

خانه من و همسرم با  خانه پدریش یک ساعت فاصله داره 

هر وقت میریم باهم. میریم چون. مسیر دور هست و. همسرم میگه در طول راه با هم باشیم میشه ی تفریح 

الان خانوده همسرم همش تیکه می ندازن ک چرا وقتی میای همیشه با همسرت میای 

حالا شده ی وقت هایی هم تنها بره 

اما بیشتر وقت ها با هم میریم 

اینقدر گفتن ک روی شوهرم هم تاثیر گذاشته 

حالا همش میگه تو چسبیدی بمن 

من از خانوده م دور شدم و از این حرف ها 

شوهر من ی برادر مجرد و ی برادر متاهل داره 

اون یکی جاری م زیاد نمیره خانه شون 

ولی شوهره همش میره 

من ی چشم دیدم ک جلوی شوهره می شینن بد زن و خانوده زن ش رو میگن

چند باری هم سر کار همسرم رفته مادر شوهرم و زیر گوشش خونده و رفتار شوهرم با من کاملا تغییر کرده 

خانوده همسرم کلا با زن پسر رابطه ای ندارن و میخوان سر ب تن زن پسرها نباشه 

من و شوهرم عاشقانه و با مخالفت خانوده ها ازدواج کردیم    

هر کی. حوصله داره بیاد تا بقیه ش رو بگم و. کمک م. کنید ک چ. کنم 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفت و سخت بچسب به شوهرت و نزار تنها بره.

خدایا بابت همه نعمتهات شکرت.چی میشه یه نی نی کوچولو هم بهم بدی..😞😞خدایا ممنونم که پسرم الان تو دلمه😊.به همه منتظرا نی نی بده گناه دارن غصه میخورن

بگو من واسه احترام میام و دوستشون دارم هرجور تو صلاح میدونی 

تو این جور مواقع باید از خوبیای خانوادش بگی که اگه اونا پشت سرت حرف زدن شوهرت تو ذهنش مقایسه کنه و میفهمه تو چقد قلب مهربونی داری که پشت این اعجوبه های غیبت کن خوبی میگی 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

توام رفتی اونجا هی بگو وای ما اصلا نمیتونیم جدا از هم جایی بریم همش پیش هم باید باشیم باید با هم بریم من که 1 دقیقه دور باشم ازشوهرم دلتنگ میشم و این حرفا بذار نرص بخورن شوهرتم میاد طرفت

همسرتون  باید طوری رفتار کنن  ک کسی اجازه دخالت  و نظر دادن نداشته باشه  و با سیاست شون کاری کنن ک حرمت شما و زندگی شون  حفظ شه ....   در این حالت ؛ حالا  هر قدر هم ک  همسرتون  تنها  برن ،  مشکلی برای شما و زندگی تون پیش نمیاد 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بنظرم تو عشق و علاقتو بیشتر نشون بده به همسرت... جوری که حتی اگه تو بخوای اون خودش تنها نره.... بنظرمن که واقعا معنی نداره همسرت همش بخواد تنها بره خونه مادرش...باید درکل باهم باشین... حتما از راه سیاست های زنانه کاری کن همسرت خودش نخواد تنها بره.... حالا بستگی به اخلاق هاتون داره که از چ راهی وارد بشی

کمکی نمیشه کرد ، اونا عوض نمیشن شما هم زیاد حرص نخور زیادم نرو که سبک شی ، فک کنی اگه بچسبی اونا وقت غیبت ندارن ، چون با یه تلفنم میتونن مخ همسرتو کار بگیرن ... فقط با همسرت مهربون باش همین و بسسسس

زندگی مون خوب پیش میره 

آگه ی هفته مسافرت باشیم و خانوده ش رو نبینه مثل پروانه دورم می گرده 

ولی آگه نیم ساعت با اونا تنها بشه با من دشمن میشه 

من میخوام دیگه با شوهرم نرم خانه باباش 

ولی می ترسم از اینکه زندگی م خراب بشه و مثل اون جاری م بدبخت بشم 

الان همه فامیل ما رو ب خوشبختی مثال می زنن 

و زندگی جاریم روی هواست 

زندگی مون خوب پیش میره  آگه ی هفته مسافرت باشیم و خانوده ش رو نبینه مثل پروانه دورم می گرده&nb ...

نگران نباش  ، داستان جاریت به تو چه ، زندگیتو بکن با محبت فقط

زیر گوش شوهرم می خونن ک. زنت باردار نمیشه 

مشکل از زنت هست 

میرن سرکار یپش همسرم و اونجا باهاش حرف میزنن

من. نمیدونم چ جوری خودم رو اروم نگه دارم 

اخه

شوهرم خیلی خاطر اونا رو میخواد و فقط سر ازدواج با من باهاشون مخالفت کرده

آگه خانوده ش بگن بمیر بدون چرا و. اما و اگر می میره 

من چ طوری شوهرم ک بره اونجا آرام باشم و خودخوری نکنم 

چ جوری مخاطب زندگیم باشن