2777
2789
عنوان

مامان های دی و بهمن98

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استاتر

خانمه و استاتر عزيزم

ميشه از علايم حاملگيتون بگين و بي بي چكتون مي مثبت شد

ممنون

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
با اجازه استاتر خانمه و استاتر عزيزم ميشه از علايم حاملگيتون بگين و بي بي چكتون مي مثبت شد ممنون

سلام عزیزم من دوروز قبل از پری رفتم آزمایش و مشکوک بود ب بارداری یه روز بعداز تاخیر تکرار کردم ک خداروشکر مثبت شد

با اجازه استاتر خانمه و استاتر عزيزم ميشه از علايم حاملگيتون بگين و بي بي چكتون مي مثبت شد ممنون

علائم هم از یه هفته قبل از پریود همش بی حال بودم ضعف میکردم تهوع داشتم جلو چشمم سیاهی میرفت 

چندوقت اقدامی

٣ ماه 

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

سلام منم دیماه نی نیمو میبینم البته اگه عجله نداشته باشه    

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51