2777
2789
عنوان

مهمونی خانه مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 43 پست
آره میگن ما اینجا به شما احتیاج داشتیم چه دیر اومدید

من ک از اول کارخودمو انجام میدم اگه کارداشته باشم دیرمیرم و به حرفشون اهمیت نمیدم چون هرکاری بکنی بازم یه حرفی درست میکنن!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک از اول کارخودمو انجام میدم اگه کارداشته باشم دیرمیرم و به حرفشون اهمیت نمیدم چون هرکاری بکنی با ...

دقیقا.ولی شوهر من خیلی رو پدر مادرش حساسه،البته میگه میدونم کارشون اشتباهه ولی پدر مادرمن.

شهرستانن متاسفانه.اگه اینجوری میشد که عالی بود

منم دورم ولی دیگه یه جور میرم ک یه شب بیشتر پیششون نباشم اون شبم کار نمیکنم.بمن چه. میخوام تو شهرمون خونه بخرم ک راحت شم شب برم اونجا

منم دورم ولی دیگه یه جور میرم ک یه شب بیشتر پیششون نباشم اون شبم کار نمیکنم.بمن چه. میخوام تو شهرمون ...

آره اگه آدم حتی یه اتاق داشته برای خودش راحته.شب که بخوابی صبح هم به زور کله سحر بیدارت میکنن میگن خوابتونو میارید اینجا.

استارتر

بعد از شام کمک کن مثل مهمونی خونه ی مامانت.لازم نیست خونه تکونی کنی ولی در حد متعارف کمک کن.خونه ی مادرشوهر با بقیه ی جاها فرق داره،یه سفره جمع کردن کسی رو نکشته.بری دستشویی و تلفنی حرف بزنی ؟فکر میکنی بقیه نمی فهمن؟اصلا که چی بشه؟خوبه کسی متقابلا با مامان خودمون همین رفتار رو داشته باشه؟

استارتر بعد از شام کمک کن مثل مهمونی خونه ی مامانت.لازم نیست خونه تکونی کنی ولی در حد متعارف کمک کن ...

کمک میکنم ولی همیشه ظرفا رو میندازن گردن من اینجوری حداقل یکی دیگه ظرفا رو شروع میکنه بشوره.

استارتر بعد از شام کمک کن مثل مهمونی خونه ی مامانت.لازم نیست خونه تکونی کنی ولی در حد متعارف کمک کن ...

اصلا فکر نکن مثل مادر باشن خیل با حرفاش آزارم میده خیلی. من صبح تا نصفه شب سر کارم بعد میگه کم خرج کن شوهرت اذیت میشه، در حالی که حقوق من بیشتره.تازه من اصلا دلخرج نیستم اصلا

من نمیگم مثل مادره ولی مسئله اینه تو خیلی از خونواده ها این مسائل به چشم میاد.نمیشه که بعد از هر وعده شما بری تلفنی حرف بزنی و ... خودت پانشی خیلی بهتر از این فیلم بازی کردنای تابلوئه.تو خودتم زنی و میدونی خانما چقد زود متوجه همچین چیزایی میشن.

در مورد بقیه ی رفتاراش سعی کن یه گوشت در باشه یکی دروازه.وقتی میگه خرج نکن چیزی نگو و بی خیال باش و کار خودتو بکن.ممکنه منظوری هم نداشته باشه،فقط بخواد بگه مثلا من بزرگترم یا اصلا بخواد فقط یه چیزی گفته باشه.

مثبت و بی تفاوت نگاه کن.حرفاشون و کاراشونو برای خودت تفسیر نکن.اصلا بهشون فکر نکن.

من نمیگم مثل مادره ولی مسئله اینه تو خیلی از خونواده ها این مسائل به چشم میاد.نمیشه که بعد از هر وعد ...

نمیدونم فقط میدونم وقتی ناراحتم میکنن از چهرم میفمن ناراحتم ولی براشون مهم نیست.