2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@golraz  

نگفتی سوغاتی من چی شد خواهر😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سیب زمینی رو سرخ کن بردار سوسیس روهم همینطور، بعد پیاز خلال کن سرخ کن یکم ادویه وفلفل بزن پوره گوجه بریز سرخ شد یکمم رب بزن بعد سیب زمینی و سوسیس روهم اضافه کن یکم تا با سس قاطی شن

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

دوستان ولی تا جایی که میشه سعی کنید نخورید یا خیلی دیر به دیر مصرف کنید. مثلا دوماه یه بار

چون واقعا چیز خوبی نیست

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
گیر دادی ها😂😂

شوخی ندارم،،،دارم جدی حرف میزنم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اگر بخوای مثل بیرون بشه سیب آبپز کن بعد خرد کن....پیاز فلفل دلمه سرخ کن بعد سوسیس سرخ کن ...فلفل زیاد و زردچوبه بزن ..سیب بریز ..‌‌‌‌رب با کمی آب مخلوط کن بعد بریز رو مواد ....بعد پنج دقیقه آماده میشه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

کاش منم میتونستم بخورم😢😢😢😢😢

باردار که نیستم اصلاااااااا هوس اینجور چیزا ندارم😞😞😞

وقتی باردار میشم اینجوری میشم 😭😭😭

نمیدونی دهنم پر اب شد الان😐😐😐

همسرمم راضی نمیشه بخورم😒😒😒😒

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

پیاز سرخ کن کمی زرد چوبه بزن و ورش دار 

سیب زمینی نگینی خورد کن ۵ دقیقه بچوشون بعد سرخش کن 

سوسیسسم حلقه کن و‌کم سرخش کن 

توی یه ظرف جدا ، گوجه رنده کن، یکم تفتش بده بعد رب اصافه کن، و تفت بده پودر سیر شکر، نمک و فلفل بسته به ذائقتون بزن، یه قاشق سرکه اضافه کن و در اخرم خیلی کم اب،سست که جا افتاد بریز رو باقی مواد و بذار ۱۰ دقبقه با هم بپزن 

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1