2777
2789
عنوان

آی یو آی

257 بازدید | 17 پست

سلام دوستای گلم نماز روزه هاتون قبول و التماس دعا دارم از تک تکتون

دوستان من قراره آی یو آی بشم میخواستم اونایی که تجربه دارن برام بگن چجوریه؟درد داره؟ بعد از آی یو آی چجوری باید فعالیت های روزانه رو انجام داد؟خیلی باید مواظب بود؟

نه درد نداره  مث معاینه   استراحتم نمیخاد  فقط سنگینی بلند نکن  پله هم بالا پایین نرو زیاد

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

ای یو ای درد نداره مثل پاپ اسمیر هست دردش ..بعدشم دو سه روز استراحت کن و اصلا استرس نداشته باش ان شاا باردار میشی

من انجام دادم قسمت نبود باردار شم

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درد نداره  مث معاینه   استراحتم نمیخاد  فقط سنگینی بلند نکن  پله هم بالا ...

خیلی ممنون عزیزم خیلی استرس دارم ان شاالله خدا به برکت همین ماه به همه منتظرا نی نی بده🙏

عزیزم جنسیتشم انتخاب کردی لطفا هزینه شم بگو چقدرمیشه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
ای یو ای درد نداره مثل پاپ اسمیر هست دردش ..بعدشم دو سه روز استراحت کن و اصلا استرس نداشته باش ان شا ...

آخی عزیزم ان شاالله به زودی باردار بشی گلم ممنون از کمکت

خیلی ممنون عزیزم خیلی استرس دارم ان شاالله خدا به برکت همین ماه به همه منتظرا نی نی بده🙏

ان شالله گلم  😘😘😘😘😘خدا به همه منتظر نگاه کنه😞

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

هیچ  ترسی نداره منم قراره انجام بدم ..مثه سونو واژیناله..اول اسپرم شوهرتو میگیرن بعد شست و شو میدونم اونایی ک میتونن بارور بشن رو انتقال میدن تو رحم شما..

تا تاریخ پریود بعدیش سعی کن کار سنگین نکنی ..گرمیجات زیازد نخوری چیزای متعادل بهور .استرس نداشتهوباشی یه روز بعد ای یو ای پا نشی بی بی چک بزاری خخخ خانمای سایت معمولا اینجورین سریع بی بی میزنن منفی میشه همش استرس دارن ..اگرم قرار باشه مثبت بشه با این کارا کلا منفی میشه ..

دوستم ای یو ای کرد کلاااا استراحت مطلق بود برا خودش ما مسخرش میکردیم ولی خداروشکر نتیجه گرفت بچش هنین چند روز پیشدنیا اومد

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

من دوست دارم انجام بدم ولی می ترسم باردارنشم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
هیچ  ترسی نداره منم قراره انجام بدم ..مثه سونو واژیناله..اول اسپرم شوهرتو میگیرن بعد شست و شو م ...

ممنون عزیزم ان شاالله موفقیت آمیز باشه برامون خانومی 🙏🙏

خدا حفظشون کنه چند روز استراحت مطلق بود دوستتون؟

لطفا هزینه اش چقدرمیشه

به خدا توکل کن ان شاالله باردار میشی گلم

اولین بار انجام میدی

ممنون عزیزم ان شاالله موفقیت آمیز باشه برامون خانومی 🙏🙏 خدا حفظشون کنه چند روز استراحت مطلق بود د ...

انشالله..

تا زمان پریود بعدی دیگه..تقریبا ۱۵ الی ۱۸

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین