2777
2789
عنوان

انرژی مثبتتتتتتتت

113 بازدید | 17 پست

سلام دوستای خوبم😃😃

بیاین برای چند دیقه هم شده یه نگاهی به زندگیمون کنیم ولی اینبار دنبال قشنگیا بگردیم که اگه به این دنیا نمیومدیم حسش نمیکردیم😪

شیرین ترین لحظه ای  زندگیتون کی بوده حسابی از بودنتون تویه دنیا خوشحال شدین؟؟

مطمعنممممم الان کلی خاطرات قشنگ قشنگ میشینه تو ذهنتون😋😋

برا ماهمممم تعریف کنین مرسی دوستیا😜😜

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

فک کردم گفتی بی بی چک مثبت دوییدم اومدم😩😩😩😩😿😿😿

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰

یکی از شیرین ترین لحظات زندگیم همین دیشب بود که برادرزادم که دوسالشه پشت تلفن  بهم گفا عمی 😂😂 اخه عمه رو با مکث نمیگه میگه عمیییی

خیلی خیلی ذوق کردمم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک کردم گفتی بی بی چک مثبت دوییدم اومدم😩😩😩😩😿😿😿

آخیییی عزیزززززم..

انشالله روزی باهمین عنوان تاپیک میزنم  براتون🤣

همین دیشب بود که سالگرد ازدواج مامان و بابام بود و من سوپرایزشون کردم خیلی خوووب بوود 😉😊😊

انسان خوبی باش                      اما برای اثباتش به دیگران وقتت رو تلف نکن 💛
شیرین ترین لحظه لحظه ای بود ک بابام بغلم کرد . غافل از اینکه دو روز دیگه میخواد آسمونی بشه .😢

عزیززززدلم زندگی خیلی عجیبه .. خدا رحمتش کنه‌...

امیدوارم که خاطره های قشنگش همیشع شیرینی بده به لحظاتتت چون واقعا تنها چیزی که هم باعث خوشالی اوناست و ارامش ما همینه که حسشون بهمون  آرامش بده 

عزیززززدلم زندگی خیلی عجیبه .. خدا رحمتش کنه‌... امیدوارم که خاطره های قشنگش همیشع شیرینی بده به لح ...

مرسی عزیز دلم 😚

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
شیرین ترین لحظه زندگیم وقتی بود که باهمسرم دوست بودیم رفتیم بیرون اب ریختم بابطری رودستش دستاشو بشور ...

واااای  خیلیییی کیف داده حتماااا ..

😂😂😂 

منم  از اینکه دست بچه هاااا رو بشورم خیلی کیف میکنمممم🤣🤣🤣

مخصوصا موقعایی ک یهویی سورپرایزم می‌کنه میگع بریم بازار خرید 🤣🤣

اووووف گفتیااا که این  لحظه از عسلی ترین لحظه های دنیاست 

اسم خرید که میاد ادم تو دلش قند آب میشه حتی اگ هیچیم نخریا باز حس عجیبی میده کلا انرژیه😋😋😋😋 مخصوصا وقتی بپری تو مغازه لوازم ارایشیییی وااااییی😈😈

همین دیشب بود که سالگرد ازدواج مامان و بابام بود و من سوپرایزشون کردم خیلی خوووب بوود 😉😊😊

مرسییییی دختررررر مهرررربون کارت عااالی بوده...

منممممم یاد یه خاطره از بچگیم افتادم ..

همیشه عروسکامو دور خودم جم میکردم بعد یه عالمه پفک میخریدم و کیک و میوه ها رو هم میاوردم‌پوست میکندم میزاشتم جلوشون میگفتم تولدتونه🤣🤣 بعدشم همشو خودم میخوردم گاهی به خاهر و مادر و مامان بزرگمم میدادم میگفتم تولد عروسگم بوده .. جالب اینجاست هر هفته تولد میگرفتم هههه

قشنگترینای زندگیم مربوط ب همسرمه😍 

عزیزززززم خدااا برااات حفظش کنه و یه عالمه لحظه های عسل عسلی داشته باااشین😋😋