2777
2789

سلام بچه ها من ۳۶ روزه که زایمان کردم.موقع بارداری ۵۰ کیلو بودم و تو بارداری به ۷۳.۵۰۰ رسیدم

تو دو هفته اول رسیدم به ۶۴ ولی دیگه استپ کردم البته باید اینم بگم خودمم ول کردم😏😏😏

انقد حالم بده باور نمیکنید حالت افسردگی پیدا کردم از هیکلم حالم بهم میخوره رانو پهلو ب س ا ن م بد شکل و چاق شده.

میخواستم بدونم شما چطوری وزنتونو برگردوندید به اول شکمو تونستید آب کنید یا نه؟ورزشو از کی شروع کردید؟

بدنسازی ضرر داره واسه سزارین

خواهشا هر کی این تاپیکو میبینه و میتونه راهنماییم کنه 

راستی به نی نیم هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک

😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم مبارک باشه نی نی کوچولو اما شما فعلا به فکر خودت و نی نی باش.ورزش رو اونایی که طبیعی هستن میتونن بعد یک ماه شروع کنن ولی شما باید بعد چهل روز شروع کنی چون سزارین هستی.در ضمن سعی کن فقط از طریق ورزش اضافه وزن تو از بین ببری فکر رژیم رو نکن

من تا وقتی که شیر میدادم وزنم زیاد تغییر نکرد اما به محض اینکه شیر و قطع کردم چون شاغلم و فعالیتم زیاده خیلی زود وزنم برگشت. البته من تو بارداری هام نهایت ۸ کیلو اضافه کردم

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

من ازوقتی ک ناهارو حذف کردم وزنم پایین اومده س چاروز درهفته یابیشترناهارنمیخورم چلسمه میخورم عصرک ازکاربرگردم ناهارشامم یکی میشه خیلی خوبه لقمه صبانمم یجانمیخورم مثلانصفشوساعت ۹نصفشونزدیک ۱۲ 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

قدم ۵۸ بچه ها قبل بارداریم بدنسازی کار میکردم اصلا فکرشم نمبکردم هیکلم اینجوری بشه اخه.همسرمم ورزشکاره وای وقتی میبینم میره باشگاه و رو فرمه خودمو تو آینه میبینم حاام از خودم بهم میخوره

همشم نشستم یا باید شیر بدم و یا آروغ یا بزارمش رو پام بخوابه

متاسفانه مامانم و همسرمن خیلی بهم کمک میکنن جوری که تتبل شدم.بعد چهل روز میخوام خودمو جمع کنم برم خونه خودم یکم مسولیتام زیاد شه.کلا تنبل شدم خونه مامانم

شاید باورتون نشه تازه دو روز پیش برایه اولین بار پوشک نی نی رو عوض کردم.یا مامانم انجام میداد یا آقای همسر🤣🤣🤣

😍😍😍