2777
2789

کیا ریسک سندروم داونشون خیلی بالا بوده؟

خدایا من نی نی سالم میخوام  ************ خدایا دل هیچ مادری رو نشکن ازت خواهش میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام آمینو نوشتن

خواهر منم‌گفتن بچش سندرومه...دوسال پیش تقریبا دوتومن خرجش شد آمینو سنتز داد...خداروشکر بچش سالمه....آزمایش کاااملیه ولی خواهرم آنومالی رو هم داد

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
من بالا نبود ولی اخرش مجبورم کردن امینیوسنتزبشم

چرا مگه میشه؟یا ان تی بالا بوده یا سندرم دوان داشته یا ی مشکل بوده.وگرنه امینیوسنتز ریسکی هستش احتمال سقط داره هرکسی اجازه نداره،حتی ی مقداره کمی ان تی یا سندرم دوان بالا باشه باز امینوسنتز نمیکنم ازمایش سل فری میگیرن.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
کسی آمینوسنتز بده آنومالی دیگه نمیخواد؟

چرا عزیزم نیازه انومالی واسه رشته اجزای بدن  جنین هستش.حتما همه باید انجام بدن

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
چرا مگه میشه؟یا ان تی بالا بوده یا سندرم دوان داشته یا ی مشکل بوده.وگرنه امینیوسنتز ریسکی هستش احتما ...

نه ان تیم بالا نبود سنمم زیر سی هست وبدون هیچ سابقه مشکلات سندروم.ازمایش اولم ریسک شد یک به سیصد وده که گفتن لازم نیست دومی روبده کافیه منم دومی رو دیدم جوابش خوب بود شدم یک به بیست وچهارهزار وگفتن نیازی نیست اما واسه انومالی اسکن هفته هجده روده ی بچه م یکم خون دیدن که گفتن باید بدی راهی وحود نداره هرچی مقاومت کردم بیفایده بود کفتن چون یکی دیگه ازعلاعم بچه ی سندروم مشکلات روده ش هست پس باید مطمعن بشی که درنهایت من با اشک وگریه زاری دادم اما الان خیالم راحت شده سخت بود ولی به ارامش بعدش میارزه