2777
2789

سلام 

من هفته  سی  هستم  و هیچی  وزن  اضافه  نکردم  55 موندم  نگرانم  

شما سونو  وزن  رفتین؟ نرمال  بوده؟ 

هر چی میخورم  اصلا  تاثیر  نداره  تیرویید  هم ندارم 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکم دراوردی یا نه؟

آره  شیکمم  بزرگ  شده  حتی  حرکت  بچه  رو  هم  یه هفته  میشه  رو شکمم  میبینم 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
منم تا الان وزن اضافه نکروم نگران نباش سر پسر اولم همینجور بودم بیشتر وزن گیری هفته های اخره.یهویی گ ...

ااا   پس ماه های آخر  بهتر میشه 

من تااخر ماه ۶ اصلا شکم نداشتم..همه میگفتن مطمعنی بارداری؟یهو ماه های اخربزرگ شد

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

واقعا  خوشبحالت

ولی  من بجات 30 کیلو اضاف کردم ولی خدارو شکر تا یه هفته بعد زایمانم 30 کیلو اضاف رفت 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

چرا علتش چیه؟

من دختر فوق العاده لاغر و استخونی بودنم.۴۰ کیلو هر کاریم میکردم چاق نمیشدم.ولی تو بارداری ۲۳ کیلو اضافه کردم.مولتی ویتامین و کلیسیم میخوردی؟حالا ۹ هفته داری.این ۹ هفته خیلی مهمه.وزن گیری اصلی جنین از هفته ۳۰ شروع میشه.نگران نباش.ولی هرچی دستت میاد بخور هررررر چی

مگه میشه؟🤤دکترت چی میگه؟

هر چی به دکتر  میگم  میگم  طوری  نیست 

واقعاً؟  مگه میشه هفته 30 باشی واضافه نکرده باشی؟  وزن اولی ت چند بود؟

آره  😭

وزن  اولی  57 بودم  به خاطر  تهوع تا ماه  چهار دو کیلو  کم  شدم  دیگه  همون  55 موندم  که موندم 

هر چی  بستنی  بیسکویت  کیک  خامه  ای دو بار  صبحانه  عصرانه  هر چی  میخورم  وزنم  بالا  نمیره

واقعا  خوشبحالت ولی  من بجات 30 کیلو اضاف کردم ولی خدارو شکر تا یه هفته بعد زایمانم 30 کی ...

سی  کیلو  😃  چیز  خاصی  ویار  داشتی  میخوردی؟