2777
2789

من توی شهر دیگه ای زندگی میکنم حدودا هر سه یا چهار هفته یک بار به اندازه ی ۵-۶روز میام شهر خودمون...گاهی ام بدون شوهرم میام...

وقتی با شوهرم میام مادر شوهرم یا خواهر شوهرم زنگ میزنن به شوهرم میگن بیاین خونه ی ماام...

اما وقتی تنها میام هرگززز زنگ نمیزنن بهم هیچ کدوم...به جز جاریم...میخوام یه جوری کار زشتشونو بفهمونم بهشون اما نمیدونم چطوری...من انتظار ندارم منو دعوت کنن هر بار اما وقتی میان خونه ی من چطور انتظار گرم گرفتن منو دارن احترام منو میخوان بعد من میام اینجا بدون شوهرم دیگه فامیل نیستم؟؟؟اون دفعه مادر شوهرم منو دید گفت دیگه نمیاای این طرفا چسبیدی به خونه ی مامانت..منم رک گفتم مگه شما زنگ زدین؟خندید گفت مگه غریبه ای؟؟فقط همین...شما باشین چه رفتاری میکنم سیاست داشته باشم باید چیکار کنم الان؟

خب راست گفته

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وقتی میای اندازه ب چایی خوردن برو و برگرد خانه بابات 

دیگه وظیفه شون هست ک برای شام یا ناهار دعوتت کنن

هر چند الان هم حق با شماست 

ولی دفعه بعد اینجوری رفتار کن شاید درست شدن

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

هیچی میرم شاید میگن اگه زنگ بزنن ناراحت بشی بگی چرا من اومدم مامانم رو ببینم حالا مزاحمم میشن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

راستش به نظر من وظیفه شماست وقتی داری میری اونجا یه سر به مادرشوهرت بزنی چون اون بررگتره و حکم مادر خودت رو داره و وظیفه نداره زنگ بزنه شما رو دعوت کنه حتی آداب معاشرت ایجاب میکنه شما قبل از راه افتادن زنگ بزنی بگی دارم میام و فلان روز میام یه ساعت شما رو ببینم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید