2777
2789
عنوان

پریود هم دردسری هست برای روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 11990 بازدید | 67 پست
من یدفه پاشدم سحری بخورم مامانم جلو بابام گفت برو بخواب نمیخواد بخوری    ضایعم کرد یادمه ...

اپپپف دقیقا منم ب سحنی بیدار میشدم سحری بخورم یواشکیم‌نماز بخونم الکی باابام نفهمه مامانم‌میگفت برو‌بمواب اذیت نکن یا طول روز میگف چیزی خوردی ضعف نکنی اوف دلم‌میخواستم خفه‌کنم خودم و

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
هر دفعه که پریود میشی پریودت چند روزه هس؟

تازگی هشت روزه شدم 

تا دیشب هفت روز میشه

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ روزه داری با گرفتن روزه شکم گرسنه رو سیر نمیکنه! روزه دار به امید افطار..........

مگه ما روزه میگیریم که شکم گرسنه ها سیر بشه 

معنی ایه 185 سوره بقره در مورد روزه ☺

اى كسانى كه ايمان آورده ايد روزه بر شما واجب شده همانطور كه براقوام قبل از شما واجب شده بود شايد با تقوا شويد (183). و اين روزهائى چند است پس هر كس از شما مريض و يا مسافر باشد بايد ايامى ديگر بجاى آن بگيريد و اما كسانى كه به هيچ وجه نمى توانند روزه بگيرند عوض روزه براى هر روز يك مسكين طعام دهند و اگر كسى عمل خيرى را داوطلبانه انجام دهد برايش بهتر است و اينكه روزه بگيريد برايتان خير است اگر بناى عمل كردن داريد.(184 (و آن ايام كوتاه ماه رمضان است كه قرآن در آن نازل شده تا هدايت مردم و بياناتى از هدايت و جدا سازنده حق از باطل باشد پس هر كس اين ماه را درك كرد بايد روزه¬اش بگيرد و هر كس مريض و يا مسافر باشدبجاى آن چند روزى از ماه¬هاى ديگر بگيرد خدا براى شما آسانى و سهولت را خواسته و دشوارى نخواسته و منظور اينست كه عده سى روزه ماه را تكميل كرده باشيد و خدا را در برابر اينكه هدايتتان كرد تكبير گفته و شايد شكرگزارى كرده باشيد (185).»

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
😂😂😂😂 اگه بیشتر از ده روز بشه میشه استحاضه که اونطوری میشه روزه گرفت

ببخشید دوستم میشه اینو جواب بدی اگر اطلاع داری.

من پریودم اینجوریه که چندروز قبل شروع پریودی، لکه بینی دارم.حدود ۳ تا ۴ روز. دکترم رفتم. و گفت این عادیه و بعضیا این مدلی پریود میشن. مجموع کل لکه بینی و پریودیم کمتر از ده روز میشه. 

استحاضه نمیدونم چیه

حالا تو اون چندروز لک بینی ، ایا باید روزه بگیریم؟ 

من بعد اینکه شوهر کردم مامانم مثلا میخاست زیرپوستی عمل کنه میگف نمیخاد بگیری استراحت  کن فردارو ...

مامان من که تهدیدم میکرد اگه مثلا ظرف نشوری میرم به بابات میگم پریودی 😃 یا میرم میگم سوتین بستی. ولی بعدها خودم پرو شدم. البته پدرن یبار فهمید من روزه نیستم و ادا روزه ها رو در پیارم. اومد بهم گفت بابا جون خانمها گاخی وقتها نیاز دارن که چند روز روزه نگیرن. این که خجالت نداره. و همین حرفش باعث شد من دیگه کلا بی خیال باشم😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
دیگه تاپیک نمیزنی ☺

نه قربونت 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
مامان من که تهدیدم میکرد اگه مثلا ظرف نشوری میرم به بابات میگم پریودی 😃 یا میرم میگم سوتین بستی. ول ...

چه بابای خوبی 

بابای من همیشه برا نماز صبح اینقد صدام میکرد که اگر پر خون بودم باز پامیشدم ادای نماز در میاوردم خیالش راحت شه  دست از سرم بر نمیداشت تا بلند نمیشدم

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 
نه قربونت 

🌷🌷قبلیا باعث شد من به فکر فرو برم 

رفتم معنی های قران دوباره خوندمشون ☺

رو خواهرمم خیلی تاثیر گذاشت ممنونم ازت عزیز دل 😍

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍

😂😂😂😂چه خاطرات مشترک خوبی داریم غش کردم بخدا

فکر کردم فقط مامانه منه که ضایعه

مم و خواهرم خودمونو جر میدیم از دستش

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
ببخشید دوستم میشه اینو جواب بدی اگر اطلاع داری. من پریودم اینجوریه که چندروز قبل شروع پریودی، لکه ب ...

اگه کمتر از ده روز میشه استحاضه نیست.استخاضه کمتر از ۳ روز و بیشتر از ده روزه.استحاضه سه نوع داره قلیل.متوسط کثیر.تو استحاضه باتوجه به نوعش نماز و روزه رو باید بخونی که احکامش طولانیه یه سرچ بزنی کامل میاد.ولی در کل از سه روز تا ده روز حیضه و حکم حیض رو داره.بیشتر از اون حکم استحاضه داره

چه بابای خوبی  بابای من همیشه برا نماز صبح اینقد صدام میکرد که اگر پر خون بودم باز پامیشدم ادا ...

بابای خوبی بود ☺ خدا پدرتو نگه داره 😃یبار بهش بگو باباجونم خوب من هم نیاز به یه استراحتی ارم. بعد هی بگو متوجه شدین 😃 البته شخی میکنم 

🌷🌷قبلیا باعث شد من به فکر فرو برم  رفتم معنی های قران دوباره خوندمشون ☺ رو خواهرمم خیلی تاث ...

خدا رو شکر که تاثیر خوب داشته. البته این هم بگم تامیکهای خودم هم واقعا روی من تاثیر گذشاتن انگار که منو از خواب بیدار کردن و منو به فکر فرو بردن. من قران نمیخونم. اما جالبه که معانی قران تو همون لحظه قشنگ برای من در میومد. و جلوم میاورد . حالا مبحثش طولانیه و این تایک اثلا به اون موضوع ربطی نواره گلم. بی خودی اینجا را شلوغ نکنیمم ☺

اگه کمتر از ده روز میشه استحاضه نیست.استخاضه کمتر از ۳ روز و بیشتر از ده روزه.استحاضه سه نوع داره قل ...

ممنون گلم. پس نماز و روزه واجب نیس برام طبق مواردی که لطف کردی گفتی. همیشه درگیری داشتم باخودم. لطف کردی