2777
2789
عنوان

پریود هم دردسری هست برای روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 11990 بازدید | 67 پست
اره بابا من و بابام و داداشم روزه میگیریم روم نمیشه بفهمن😂

ای جونم 😃

ولی بدون اونها میدونن که جریان از چه قراره. بهتره خودتو اذیت نکنی عزیزم. مامانت بوقت لوت نده صلوات 😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه وارسی بکن تا۵ دقیقه قبل اذان صبح اگه لکه بود روزه نمیگیری

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
اه منم شب ساعت ۱۱ پریود شدم خدا کنه سره ۵ روز پاک شم بتونم روزه ها مو بگیرم😥

خوش به حالت ۵ روز.‌‌‌..

من بیچاره تا دو روز طول میکشه... بیزار میشن...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وا نا اینقدر دیگه نکنه زیر نظر خانواده هستی مجردی

عزیز فعل گذشته استفاده کردم بعدشم زیر نظر خانواده نیستم ولی وقتی بابام برای نناز یاداوری میکنه بهش بگم من پریودم 😐

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃
وای منم قبلن مجرد بودم اینکار و میکردم خجالت میکشیدم بفهمه پریودم😝

یکم ک بزرگتر شدم غیر ایام رمضون لاک میزدم که دیگ بهم نگن😐کل بی حیای من همینکار بود😁😂😂😂

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃

من یدفه پاشدم سحری بخورم مامانم جلو بابام گفت برو بخواب نمیخواد بخوری   ضایعم کرد یادمه ایقد لجم گرفته بود میخواست از دهنم در بره بگم فوضولی نکن!! یعنی در ای حد 

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 
شک دارم به پاک بودن باید چه کنم؟ 

هر دفعه که پریود میشی پریودت چند روزه هس؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ای جونم 😃  ولی بدون اونها میدونن که جریان از چه قراره. بهتره خودتو اذیت نکنی عزیزم. مامانت بو ...

من بعد اینکه شوهر کردم مامانم مثلا میخاست زیرپوستی عمل کنه میگف نمیخاد بگیری استراحت  کن فردارو😂😂😂😂به گمانش خیلی مرموز بازی درمیادرد

بچه ها من که دور بر ۱ خرداد وقتشه که بشم اقدام داشتم استرسم گرفته از الان دعا کنید نشم و باردار باشم 😢🍃